Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile

Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile
Ce culori de oja se poartă în 2024. Idei de manichiură la modă pentru toate gusturile

Se spune că manichiura este oglinda unei femei și de aceea trebuie să fie întotdeauna impecabilă. În funcție de preferințe, doamnele aleg să își poarte unghiile sub diverse forme și culori. Totuși, așa cum suntem în pas cu moda vestimentară, este recomandat să urmărim trendurile și în materie de manichiura. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt culorile de ojă cele mai râvnite în anul 2024!

Cea mai căutată culoare de ojă în 2024

Citește și: Top 5 fonduri de ten pentru mirese. Rezistă toata ziua și au un aspect natural

Citește și: Care este diferența dintre ruj și gloss. Alege cu înțelepciune pentru un zâmbet plin de glamour!

În fiecare an există o culoare definitorie, care devine cea mai populară culoare a respectivei perioade.

Culoarea anului 2024 este peach fuzz, care este din ce în ce mai râvnită, atât în articolele vestimentare, cât și în obiecte de decor sau diverse alte lucruri. Evident, și trendurile în materie manichiură se conformează și adoptă ultimele noutăți în materie de culori. Așadar, cea mai căutată culoare de ojă în 2024 este peach fuzz. Această nuanță se potrivește oricărei forme de manichiură, fie că vorbim de unghii pătrate, ovale sau ascuțite și este o culoare elegantă, ce poate fi combinată cu ușurință la diverse stiluri vestimentare.

Alte 3 culori de ojă care se poartă în 2024

Fiecare doamnă își dorește să fie în pas cu moda, însă este foarte frumos să îți schimbi culorile de ojă, pentru a te simți fresh întotdeauna. Iată ce alte culori de ojă se poartă anul acesta și cum poți avea o manichiură frumoasă:

Nude

Ce culori de oja se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Ca în fiecare an, nuanțele de nude sunt unele dintre cele mai populare.

Există pe piață cu siguranță o culoare pentru oricine. Avantajul acestei culori este că poate fi purtată chiar și pe unghiile foarte lungi, fără a arăta vulgar sau inestetic. De asemenea, pentru doamnele care totuși vor să iasă în evidență, puteți să apelați la un decor pe unghiile colorate nude: sclipici sau diverse desene.

Ce culori de oja se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Negru

Unghiile negre, la modă și anul acesta[Sursa foto: Freepik]

În ultima perioadă, tot mai multe doamne optează pentru oja neagră. Deși în trecut era asociată cu o vestimentație rock sau punk, manichiura neagră poate fi chiar elegantă. Chiar dacă se pot realiza diverse modele, este recomandat ca atunci când ne facem unghiile negre, să le menținem cât mai simple. De asemenea, pentru a nu inspira vulgaritate, oja neagră arată cel mai bine pe unghii ceva mai scurte și pătrate.

Ce culori de oja se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

French colorat

ce culori se poarta la unghii
Ce culori se poartă la unghii[Sursa foto: Freepik]

Manichiura de tip french este una dintre cele mai populare tipuri de manichiură printre doamne. De-a lungul timpului, orice femeie a avut unghiile french, măcar o dată. Deși tinerele consideră acest stil de manichiură demodat, există un tip de french foarte râvnit în anul 2024, cu un aer fresh și jucăuș. Exprimă-ți creativitatea printr-o manichiură cu french colorat, unde albul din vârful unghiei este înlocuit cu orice nuanță dorești.

Poți alege să optezi pentru o singură culoare sau pentru 5 culori diferite, pentru fiecare unghie. Această manichiură este potrivită în special primăvara sau vara, pentru unghiile ovale sau ascuțite, pentru doamnele care doresc să își păstreze simplitatea, însă vor să adauge puțină culoare în stilul lor. Chiar și acest stil de manichură este delicat și elegant, deoarece nuanța predominantă a unghiei este nude sau alb lăptos.

Ce culori de oja se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Culoarea care nu se demodeaza niciodata este roșu

manichiura la moda 2024
Manichiură la modă în 2024[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Roșu este considerată culoarea iubirii, a pasiunii și a feminității. Unghiile roșii au fost întotdeauna la modă și reflectă senzualitate. Deși multe doamne aleg să își facă unghiile roșii doar în preajma Crăciunului, această nuanță este potrivită pentru orice sezon și denotă o manichiură îngrijită, rafinată și elegantă. La fel ca o rochie roșie, o manichiură roșie te va face să te simți mult mai sexy și mai senzuală, oferindu-ți un aer de feminitate absolută. Această culoare avantajează orice femeie și arată minunat!

Ce culori de oja se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 

 

@kfetele.ro Ce culori de oja se poartă în 2024 #foryou #kfetele #manichiura #manichiuracugel #manichiurasemi ♬ sunet original- 𝗞𝗳𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲.𝗿𝗼



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

7 modele de unghii negre. Idei frumoase și originale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies