Top 5 fonduri de ten pentru mirese. Rezistă toata ziua și au un aspect natural

Top 5 fonduri de ten pentru mirese. Rezistă toata ziua și au un aspect natural
Top 5 fonduri de ten pentru mirese

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai potrivite fonduri de ten pentru mirese!

Ziua nunții este una dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei. Pentru a arăta impecabil, acestea pot lua în considerare câteva sfaturi utile pentru un machiaj rezistent și strălucitor. Află din rândurile următoare cum să găsești fondul de ten potrivit, cum să îți identifici subtonul pielii și care sunt cele mai folosite variante pentru machiajul de mireasă!

5 fonduri de ten potrivite pentru miresele din 2024

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Armani Beauty Luminous Silk Perfect Glow Flawless Oil-Free

Fondul de ten Luminous Silk de la Armani este cea mai potrivită variantă atunci când vine vorba de un machiaj natural pentru mirese. Acesta este regăsit în 40 de nuanțe, are o acoperire medie și finisajul este unul natural și luminos. Fondul de ten are o formulă care se amestecă perfect în piele, îmbunătățind textura și estompând imperfecțiunile, fiind creat pentru astfel de evenimente importante.

Citește și: Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală

Too Faced Born This Way Natural Finish Longwear Liquid

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Fondul de ten Too Face Born This Way este o alegere bună pentru miresele care își doresc în compoziția fondului de ten o formulă de lungă durată, hidratantă și care să nu arate absolut niciun semn de reflexie.

Un bonus al acestui fond de ten este că nu a fost testat pe animale, folosindu-se apă de cocos, trandafir alpin și acid hialuronic pentru hidratare pe tot parcursul zilei, fără a face ca pielea să se simtă uleioasă. Textura este ușoară, este foarte ușor de blenduit și are un finisaj natural. Fondul de ten este, de asemenea, regăsit în 30 de nuanțe.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Fondul de ten Charlotte Tilbury nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a femeilor. Miresele pot opta pentru un astfel de fond de ten deoarece
acționează ca un primer hibrid, mai exact este un fond de ten și iluminator, pentru că oferă un finisaj radiant și lucios. Formula este îmbogățită cu particule reflectorizante de lumină care estompează imperfecțiunile și conferă pielii un aspect impecabil, neted, în timp ce permite frumuseții naturale să strălucească.

Acest fond de ten poate fi purtat singur sau ca bază pentru o acoperire mai densă. El este găsit în 12 nuanțe, având o acoperire ușoară și un finisaj strălucitor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

L'Oreal Paris Infallible 24HR Fresh Wear with SPF 25

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Fondul de ten L’oreal Paris este o alegere mai puțin costisitoare pentru mirese. Acesta este un fond de ten netestat pe animale, cu o formulă ușoară care funcționează pe aproape toate tipurile de ten. De asemenea, are o formulă rezistentă la transpirație și transfer, de care miresele sigur vor fi încântate deoarece vor putea îmbrățișa invitații de la nuntă fără să își facă probleme. Acest fond de ten este regăsit în 40 de nuanțe, având o acoperire medie spre completă, cu un finisaj natural.

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt'r Soft Matte Longwear Liquid

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Fondul de ten Fenty are o formulă surprinzătoare deoarece este adaptiv la climă, mai exact luptă împotriva căldurii, transpirației și strălucirii. Acest fond de ten are o formulă mată și moale care uniformizează instant tonul pielii și dispersează aspectul porilor, fără a fi nevoie de filtru. Fondul de ten este regăsit în 50 de nuanțe, are o acoperire medie spre completă și are un finisaj mat.

Citește și: Trendurile de make-up pentru mirese în 2024! Secrete pentru un machiaj perfect, variante de top, soluții și sfaturi o nuntă de vis

Cum alegi fondul de ten care ți se potrivește perfect

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nicio mireasă nu își va dori nuanța fondului de ten mai închisă sau deschisă decât nuanța pielii sale. Astfel, pentru a descoperi ce subton are, trebuie să verifice culoarea venelor sub lumină naturală. Dacă venele par verzi, acestea au subton calde, dacă sunt albastre sau violete, au subton rece. Dacă venele par albastre sau verzi sau se potrivesc culorii pielii, cel mai probabil este vorba de un subton neutru.

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

O altă modalitate simplă prin care femeile își vor da seama de subtonul pielii lor este atunci când merg la plajă. Dacă ele se ard ușor, pielea are subtonuri reci. Cele care se bronzează fără să se ardă adesea au subtonuri calde.

Așadar, femeile cu subton cald pot opta pentru o nuanță de fond de ten care are nuanțe de galben, auriu sau piersică. Dacă subtonul pielii este rece, un fond de ten cu subtonuri roz este cel mai potrivit. Miresele cu subtonuri neutre ar trebui să caute o nuanță de fond de ten atât cu tonuri aurii, cât și roz.

Top 5 fonduri de ten pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să îndepărtezi petele de machiaj de pe haine. Trucul care nu îți va deteriora îmbrăcămintea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies