Trendurile de make-up pentru mirese în 2024! Secrete pentru un machiaj perfect, variante de top, soluții și sfaturi o nuntă de vis

Trendurile de make-up  pentru mirese în 2024! Secrete pentru un machiaj perfect, variante de top, soluții și sfaturi o nuntă de vis
Trendurile de make-up pentru mirese în 2024

Trendurile de make-up  pentru mirese în 2024 merg mult pe naturalețea femeii, dar se ia în calcul și personalitatea fiecăreia dintre reprezentantele sexului frumos care vor să se căsătorească anul acesta.

Atunci când vorbim despre trendurile de make-up pentru mirese în 2024, ei bine ele nu sar din tipare, ci se alege machiajul în funcție de personalitate sau de naturalețe.

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024. Se merge pe frumusețea naturală și personalitatea femeii

Citește și: Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă? Se poartă buclele lejere, împletiturile și cocul tip nod

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024[Sursa foto: Whiterufflesphoto]

Citește și: Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024 se lasă la voia specialistului. De data aceasta, orice nebunie cromatică este exclusă, iar ideile îndrăznețe practic nu se mai poartă.

Dimpotrivă, totul este diametral opus, iar artiștii în arta machiajului adoptă soluțiile naturale, mult mai aproape de frumusețea reală decât de cea artificială.

”După ce alegem locația, rochia și stabilim coafura, abia atunci vorbim despre make-up. Mereu spun că machiajul este ultimul pe listă, pentru că el trebuie să vină în completarea celorlalte detalii, să țină cont de întregul concept al nunții, întrucât, e musai să facă parte din poveste.

Apoi, machiajul trebuie ales, în primul rând, în funcție de personalitatea miresei și ce o face pe ea să fie în cea mai bună formă. În plus, să îi potențeze extraordinar de bine frumusețea naturală”, a declarat make-up artistul Dana Petrina pentru Kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024! Tenul este pe primul loc și se pune accent pe blush

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024[Sursa foto: Captură WOWnews]

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024 țin cont de durată și, în principal, de produsele care se folosesc pentru un look luminos și, totodată, spectaculos.

”Machiajul durează cel mai mult dintre toate,

Citește și: Nicu Bocancea, Adrian Perjovschi, Andreea Mărcuță și Ivona Nenu anunță „Wedding Trends 2024” pentru o nuntă perfectă

pentru că trebuie să acordăm o mare atenție tenului, în primul rând. Mai ales că, acum, pentru anul 2024, tenul este pe primul loc și de aceea, e obligatoriu să fie cât mai fresh. Din fericire, pe piață, avem și produse care ne ajută mult și, acum, venim în forță și cu produse cremoase. Punem accent pe blush, iar pentru a dubla rezistența male-up-ului, finisăm cu produsul prudat.

Totul trebuie să fie cât mai natural sau în funcție de personalitatea miresei, fiindcă este foarte important ca, peste 30 de ani, când ea se va uita la fotografiile de la nuntă, să se vadă cu un machiaj clasic, care a pus-o în evidență la cel mai important eveniment din viața ei în valoare”, a dat detalii și make-up artistul Cătalina Mihăilă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024. Trucuri cu ajutorul fondului de ten. Cât de mult trebuie aplicat

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024[Sursa foto: Whiterufflesphoto]

Trendurile de make-up pentru mirese în 2024 trebuie să țină cont de un anumit aspect. ”Important de știut este faptul că look-ul de mireasă nu trebuie să fie extrem de elaborat, ci să pară că așa ne-am trezit noi dimineața. De aceea, cu mai multe luni înainte, trebuie să se pregătească tenul, miresele să înceapă să meargă la cosmetică, să facă anumite proceduri, la care nu ar trebui să recurgă cu doar o zi înainte de eveniment, și anume hidratarea tenului. Dacă respectă pașii, femeile vor arăta minunat în ziua nunții.”, a menționat Dana Petrina, care a mai dat și un pont pentru cititoarele Kfetele.ro

”Pentru un machiaj rezistent pe toată durata nunții, vă spun și un truc. Fondul de ten trebuie ales să facă o aderență perfectă cu pielea, după care, acesta să fie fixat cu pudră. Dacă fondul de ten este aplicat mai gros într-o anumită parte a tenului, se fixează cu mai multă pudră, dacă în altă parte este aplicat un strat mai subțire, atunci se apelează la mai puțină pudră. E obligatoriu să se țină cont de acest lucru pentru ca fața miresei să reziste 12-18 ore.”, a conchis make-up artista.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies