Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă? Se poartă buclele lejere, împletiturile și cocul tip nod

Care sunt  trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă? Se poartă buclele lejere, împletiturile și cocul tip nod
Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă au la bază naturalețea, buclele lejere și împletiturile, strălucirea și accesorizarea din rochia aleasă.

Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă? Ei bine, coafura este cea care completează look-ul final al miresei și este foarte important ca ea să fie potrivită, spectaculoasă, rezistentă pentru multe ore, dar și foarte comodă. De aceea, în acest an, hairstyliștii pariază pe naturalețe, promovând buclele lejere, împletiturile și cocul tip nod.

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă! Trebuie să fie adecvată și să se potrivească feței și rochiei

Citește și: Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă[Sursa foto: Whiterufflesphoto]

Citește și: Nicu Bocancea, Adrian Perjovschi, Andreea Mărcuță și Ivona Nenu anunță „Wedding Trends 2024” pentru o nuntă perfectă

Coafurile mireselor din 2024 țin cont de trendurile în hair-styling, dar și de componenta „timeless” pe care trebuie ele să o aducă look-ului total în cea mai importantă zi din viață.

”Coafura este accesoriu care completează imaginea finală a miresei. Este foarte importantă, fiindcă dacă nu își stă bine părul, ziua poate fi compromisă, îți poate strica toată buna dispoziție, întreaga stare și riști să nu te mai simți bine. Ce e important, după ce ați stabilit data nunții, v-ați achiziționat rochia și știți pe ce tip de model mergeți, abia atunci trebuie stabilită coafura.

Coafura se alege după rochie, trebuie să fie adecvată ei, dar și să ți se potrivească ție, ca mireasă. În plus, trebuie să vii neapărat la o probă, pentru că se face un diagnostic al firului de păr. Atunci, vom vedea dacă este ideal un anumit tip de coafură, dacă părul este suficient de des sau poate apelăm la extensii și, după caz, bureți, ca să nu mai vorbim de produsele de păr, unele pentru cel drept, altele pentru cel ondulat, toate amănuntele sunt luate în calcul de hairstylisti.

De aceea, repet, se face o probă cu mult timp înainte. Nu vrem ca în ziua nunții tale să existe surprize neplăcute”,  a spus cunoscutul hairstylist Adrian Perjovschi, în exclusivitate, pentru Kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă! Se optează pentru natural, cu bucle foarte lejere

Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă[Sursa foto: Whiterufflesphoto]

În anul 2024, miresele optează pentru coafurile cât mai naturale și feminine. Este anul în care se pariază pe felul în care arată părul, fixarea este demodată.

”Trendurile la modă le adaptăm în funcție de fiecare client în parte. Toată direcția de trend in 2024 se duce spre natural, și atunci, fie că avem un păr bogat, și vrem să îl purtăm desfăcut și nu vrem să îl prindem, fiindcă e unul minunat și trebuie lăsat liber, ne ducem pe tipul de coafuri cu bucle foarte lejere, dar nu omitem componenta ”timelass”,

fie avem un păr mediu, atunci acordăm atenție alegerilor simple. Nu vrem ca peste ani, când privim pozele, să credem că avem niște sarmale făcute sau niște cilindri sculptați din fixativ. Părul nu trebuie să fie încărcat, dimpotrivă, tendința generală este aceea de a fi foarte bine lucrat, îngrijit, curat,  să aibă strălucire, să se vadă hidratat, sănătos, să nu fie nimic exagerat, asta e clar.

Un alt lucru de care trebuie ținut cont, nu se fac schimbări radicale în buza evenimentului,  cum ar fi o tunsoare scurtă sau vopsirea părului într-o nuanță închisă sau deschisă,

după caz, iar mireasa să nu se regăsească în culoare sau lungime”, a menționat Adrian Perjovschi pentru Kfetele.

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă! Se poartă și părul împletit și apoi despletit natural

Adrian Perjovschi[Sursa foto: Captură WOWnews]

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri vine în completarea ultimilor ani. Se poartă împletiturile în stil lejer care să completeze coafura finală, fie că sunt pe păr desfăcut sau prins, look-ul natural, cu bucle foarte lăsate, deloc încărcate, waves-urile de tip retro. Anul acesta se poartă și pony tail-urile, la baza gâtului, care pot fi lăsate pe păr drept, ondulat sau pe waves, care permit, dacă se dorește, și volum în partea de sus sau texturizate și accesorizare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Coafurile texturizate pot fi făcute pe păr drept sau despletit, se poartă și părul împletit și apoi despletit natural pentru a căpăta onduleurile acelea calme. Produsele folosite trebuie să fie alege cu grijă pentru a fi potrivite cât părul să nu pară încărcat, ci hidratat, strălucitor. Accesoriile de păr reprezintă un element foarte important pentru coafura finală dacă rochia nu este încărcată sau ne permite. Ele se pot confecționa din materialul rochiei de mireasă, fie sub formă de fundă, fie sub formă de agrafe cu motive florale, însă ele trebuie ascunse foarte bine în păr pentru a nu fi agrafa sau prinderea la vedere. Voalurile nu prea mai sunt în trend, dar se poartă pălăriile sau bentițele.”, anunță Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, expert în transformări radicale de look pentru kfetele.ro

Trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă. Se poartă și cocul simplu, tip nod

Care sunt trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă[Sursa foto: Whiterufflesphoto]

Dacă vorbim despre trendurile anului 2024 în materie de coafuri de mireasă, vă spunem că se mai poartă și cocul clasic simplu, executat ca un fel de nod, care poate fi foarte finisat, dacă rochia este mai elegantă.

”În 2024, avem si păr prins. Atunci când alegem un coc, nu mergem pe ideea că neapărat este demodat, expirat...Însă anul acesta trebuie să se țină cont de anumite reguli. De pildă, volumul cocului să nu fie mai mare decât forma capului. Se aleg tipurile nod sau ușor dezordonate, cu câteva șuvițe rebele care se potrivesc cu forma feței. La final, repet, nu exagerați. Mireasa poate fi frumoasă cu un look șic, mai bine spus, unul blând natural.”, a conchis Adrian Perjovschi.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Nunta anului 2024. Noul trend este nunta de trei zile, locațiile în natură, aranjamentele suspendate, barmanii veniți cu parașuta și kit-urile anti-mahmureală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies