10 obişnuinţe negative care, până la urmă, te vor condamna la SĂRĂCIE

10 obişnuinţe negative care, până la urmă, te vor condamna la SĂRĂCIE
10 obişnuinţe negative care, până la urmă, te vor condamna la SĂRĂCIE

În acest articol vom discute despre un termen numit sărăcie genetică. El se manifestă atunci când propriile deprinderi şi propriile bariere psihologice te programează la sărăcie.

Iată 10 obişnuinţe negative ale oamenilor care sunt predispuşi să rămână săraci:

Deprinderea 1: mereu caută vinovaţi

Un om sărac nu ia niciodată responasibilităţile pe proprii umeri. Cel mai probabil, el îi va învinui pe cei din jur de eşecurile sale. Săracul gândeşte aşa: „să nu fi fost EI, eu aş fi avut succes. TOŢI mă încurcă, eu nu pot face nimic”.

Deprinderea 2: lungesc timpul

De mici tot auzim asta: „7 ori măsoară şi o dată taie”. Poate uneori această afirmaţie este la locul ei, dar adesea ea aduce dificultăţi în plus. Atunci când analizezi totul extrem de minuţios, nu îţi mai rămân timp şi forţe pentru acţiunea în sine.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

9 lucruri groaznice pe care le suportă femeile, ai căror parteneri trec prin criza vârstei mijlocii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies