10 semne că partenerul tău este imatur

semne ca partenerul este imatur
10 semne că partenerul tău este imatur

In unele relații, unul dintre parteneri poate să fie încă imatur, deși nu se consideră așa. Insă știați care sunt semnele care indică acest lucru?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele 10 semne ale faptului că partenerul este imatur.

 

10 semne că iubitul tău este imatur

Nu își asumă responsabilitatea pentru viața lui

Un prim aspect de luat în seamă pentru a realiza faptul că partenerul este o persoană imatură este reprezentat de faptul că nu își asumă responsabilitatea pentru propria sa viață.

Unele persoane știu cât de important este să-și asume responsabilitatea și în ceea ce privește vorbele lor, acțiunile, dar și propria viață. Cu toate acestea, în momentul în care bărbatul este imatur, o să aibă tendința de a avea o mentalitate de victimă, pentru a evita să-și asume responsabilitatea pentru faptele sale, ceea ce înseamnă că sunt prinși din punct de vedere emoțional în anxietate și nefericire, întâmpinând dificultăți atunci când vine vorba despre depășirea anumitor provocări, având mai degrabă eșecuri decât succese.

Citește și: Ce vor bărbații cu adevărat de la tine. 5 legi ale atracției

cum iti dai seama ca partenerul este imatur
10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 7 indicatori ai geloziei nesănătoase

Nu planifică viitorul

Un alt aspect de luat în seamă pentru a realiza faptul că partenerul este o persoană imatură este legat de faptul că nu își planifică viitorul, nici în ceea ce privește propria persoană, dar nici în ceea ce privește relația.

Bineînțeles că pot exista și cazuri în care acesta preferă să trăiască momentul prezent și să nu se gândească prea mult la viitor, există totodată și cazuri în care bărbați respectivi pot fi incapabili de a face acest lucru. Cu alte cuvinte, bărbații imaturi nu prea se gândesc la viitor, cel puțin nu la viitorul îndepărtat, dat fiind faptul că nu au un anumit obiectiv sau o viziune legată de acest aspect, și nu își pregătesc nici anumite strategii pentru a se dezvolta din punct de vedere personal și profesional în următorii ani.

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Este dezordonat și neglijent

Un bărbat poate să mai fie imatur și în momentul în care este constant dezordonat și neglijent. Aceste trăsături pot merge mână în mână și cu faptul că nu își poate asuma responsabilitatea, însă cu toate acestea, în momentul în care acesta este complet neatent, nu curăța în urma sa, își aruncă hainele acolo unde prinde, și nu strânge niciodată după el, acestea pot fi doar câteva semnale ale faptului că este o persoană imatură.

Ca parteneră a unui astfel de bărbat, nu ești niciodată obligată să strângi după el, însă eventual, tot acolo se va ajunge. Cu alte cuvinte, un astfel de bărbat imatur își va transfera întotdeauna responsabilitățile mature către oamenii care pot suporta comportamentul lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

partener imatur
10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Nu se descurcă cu banii

In acest caz, nu este neapărat vorba despre faptul că nu poate face rost de bani și nu se poate întreține, deși poate să fie valabil și acest lucru, ci mai degrabă această trăsătură are legătură cu faptul că găsește în mod repetat scuze în momentul în care vine vorba despre plata facturilor sau economisirea banilor. Se pare că un astfel de bărbat imatur va avea întotdeauna probleme în ceea ce privește planul financiar, în special atunci când vine vorba despre planificarea finanțelor într-un mod inteligent, căutând întotdeauna

scuze pentru comportamentul și acțiunile sale. Astfel, exact ca în cazul în care acesta este dezordonat iar tu ești nevoită să strângi după el, și acest aspect va cădea asupra ta, astfel încât vei fi nevoită să plătești facturile, eventualele datorii și să economisești cât pentru 2.

semne barbat imatur
10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Folosește cuvinte greșite

Cu siguranță ați întâlnit în viața de zi cu zi o persoană, în acest caz un bărbat, care obișnuiește să folosească cuvintele în mod greșit sau să nu scrie corect din punct de vedere gramatical. În ciuda faptului că pot exista nenumărate motive pentru care se află într-o astfel de situație, odată cu trecerea timpului, acest aspect poate să fie îndreptat, dacă își doresc. Cu toate acestea, în momentul în care vocabularul său slab persistă, este un semn clar al faptului că este o persoană imatură.

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Este prea impulsiv și spontan

Un alt semnal al faptului că partenerul tău este o persoană imatură este reprezentat și de faptul că este mult prea impulsiv și totodată spontan. În ciuda faptului că în unele momente a fi impulsiv poate să devină distractiv, sau a alege să acționezi fără planificare, în momentul în care acest lucru se întâmplă mai tot timpul, poate să fie un semn clar de imaturitate. Cu alte cuvinte, acesta poate să fie incapabil să analizeze sau să înțeleagă măcar, care sunt eventualele consecințe ale acțiunilor sale. Bineînțeles că în viața noastră ne dorim să avem un bărbat matur și responsabil, iar momentul în care acesta ajunge să facă anumite lucruri stupide în mod repetat, cu siguranță nu se va ajunge într-un punct bun al relației.

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Nu ascultă niciodată

Este cunoscut deja faptul că într-o relație și nu numai, în momentul în care ne dorim să ne exprimăm nevoile, ne dorim în același timp să fim și ascultate, pentru ca eventual posibilele greșeli să nu mai fie repetate sau data viitoare când lucrurile să se întâmple altfel. Cu toate acestea, în momentul în care interacționezi cu partenerul tău sau îi comunici o problemă care te deranjează, iar acesta este complet neatent, distras și alege să nu te asculte, este un semn clar al faptului că vorbești cu o persoană imatură. Acesta va avea dificultăți în a te asculta în mod activ, în ciuda faptului că poate în unele momente chiar își dorește.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Este incapabil de conversații semnificative

Tocmai din cauza faptului că nu te poate asculta niciodată, fiind neatent și distras, un partener imatur va fi incapabil să poarte conversații semnificative cu tine, îndepărtându-se ușor. Și acesta poate să fie un motiv pentru care are tendința să evite aceste conversații care au loc pe subiecte mai serioase și profunde, tocmai din cauza imaturității sale, dat fiind faptul că mai departe este conștient că nu se va putea ocupa de aceste probleme, și nu va face decât să schimbe subiectul sau să facă anumite glume mai puțin bune. În schimb, în momentul în care acesta este forțat să aibă o astfel de conversație, poate să devină defensiv și să te învinovățească pe tine sau chiar să te ignore.

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Îi este frică de angajament

Un alt semn destul de clar al faptului că ești într-o relație cu o persoană imatură este reprezentat este reprezentat și de faptul că îi este frică de angajament. De cele mai multe ori, acesta va intra în panică și va fugi de fiecare ocazie va avea ocazia sau și în momentul în care va apărea discuția despre căsătorie sau în viitor împreună. Bineînțeles că în fiecare persoană există o fi de a nu ajunge lângă persoana nepotrivită, și poate apărea chiar și anxietatea relațională care poate face dificilă luarea unei astfel de decizii, îți vei da seama rapid faptul că este o persoană imatură.

iubit imatur
10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]

Este credul și ușor de influențat

Nu în ultimul rând, un alt semnal al faptului că partenerul tău este o persoană imatură este legat și de comportamentul său credul și ușor de influențat. Odată cu trecerea timpului și înaintarea în relație, vei observa că acesta se va implica cu ușurință în diverse acțiuni care nu-i fac cinste, în mod repetat, tocmai pentru faptul că nu gândești rațional sau logic ce are un comportament impulsiv și spontan, având foarte mare încredere în cei din jurul său, cu alte cuvinte se lasă influențat. Tocmai din cauza faptului că sunt imaturi, acestora le lipsește o personalitate puternică, in dat fiind astfel vulnerabili la manipulare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

10 semne că partenerul tău este imatur[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Înțelegerea celor 3 tipuri de relații romantice și identificarea tipului tău de relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies