10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!
10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Află din rândurile următoare care sunt semnele ce ți le oferă pisica ta atunci când te iubește.

Cu siguranță că fiecare stăpân de pisică își adoră felina și vrea să știe dacă și ea la rândul său simte acele sentimente de iubire și afecțiune față de stăpân. Ei bine, atunci când vine vorba de afecțiunea pe care ne-o arată pisicile, lucrurile devin mai complicate. Dacă în cazul câinilor este foarte ușor să îți dai seama când aceștia își arată afecțiunea, fiind foarte iubitori și energici, pisicile sunt mai imprevizibile, preferă intimitatea și nu se înghesuie să își manifeste iubirea față de tine.

Din fericire, există câteva semne care îți arată că pisica ta te iubește. Descoperă din rândurile următoare care sunt acestea.

Clipirea lentă

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Poate părea un lucru banal, dar clipirea lentă a pisicilor este un semn de afecțiune. Atunci când pisica se uită la tine și clipește lent, înseamnă că are încredere în tine și te simpatizează.

Mușcături din dragoste

Chiar dacă acest semn poate părea unul mai de grabă de ură decât de dragoste, ei bine, în cazul pisicilor, atunci când te mușcă o fac de fapt pentru a-ți arăta iubirea. Mușcăturile din dragoste de pisică sunt un mod obișnuit în care unele pisici își exprimă dragostea și atașamentul față de stăpâni.

Este foarte important de precizat faptul că aceste mușcături sunt de obicei blânde și moi, fără a dăuna pielii.

În cazul în care mușcăturile au o intensitate mai mare, ar trebui să dați dovadă de precauție în preajma felinei.

Îți lasă burtica la vedere

Citește și: Descoperind personalitatea fascinantă a pisicilor Maine Coon. O analiză detaliată a trăsăturilor lor unice

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În momentul în care pisica se întinde și se rostogolește pe podea, lăsându-și burtica la vedere, atunci înseamnă că felina are încredere în tine și manifestă un sentiment de afecțiune. Burtica pisicilor este o zonă foarte sensibilă pentru ele, iar de aceea, atunci când fac acest gest ar trebui să aștepți puțin și să nu o atingi imediat pe burtică deoarece s-ar putea să nu îi placă să fie atinsă în acea zonă sensibilă.

Îți întinde labele spre tine

Atunci când pisicile se simt fericite și mulțumite au tendința de a se întinde cu labele spre tine, înăuntru și afară, pe o suprafață moale, folosindu-și ghearele într-un mod alternant stânga-dreapta. Acesta este un comportament pe care îl au pisicile doar în preajma persoanelor față de care se simt atașate.

Toarce

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Torsul pisicii este fără doar și poate o dovadă clară de afecțiune pe care aceasta ți-o oferă. Acest obicei indică faptul că se simte confortabil și fericită în prezența ta, atunci când o mângâi sau te joci cu ea. De asemenea, intensitatea torsului reprezintă un instrument de măsurare al afecțiunii. Astfel, cu cât toarce mai tare, cu atât este mai fericită.

Te urmărește peste tot

Deși de cele mai multe ori acest comportament este specific câinilor, există unele pisici care au tendința de a te urmări zilnic prin casă, indiferent de activitatea pe care o practici în momentele respective. Acest comportament se traduce ca un semn de dragoste, o manifestare a iubirii față de tine și a faptului că vrea să fie aproape de tine și să se implice în viața ta de zi cu zi.

Te lovește cu capul

Citește și: Cum pot adopta femeile o pisică? Care sunt pașii pentru a avea felina în căminul vostru

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Atunci când pisica își apropie capul de tine și te lovește sau își mângâie capul de piciorul tău, ei bine, acest lucru înseamnă că ești cu adevărat o persoană specială pentru ea deoarece pisicile fac acest gest doar față de persoanele de care se simt atașate. De asemenea, este și o modalitate prin care pisicile își marchează teritoriul.

Te linge

Acesta este un alt semn de dragoste pe care pisicile îl fac doar față de persoanele care se simt cu adevărat apropiate.

Îți aduce cadouri

Dacă pisica ta vine cu un șoricel la tine sau cu o vrăbiuță, acest comportament nu ar trebui să constituie motiv de supărare deoarece este modalitatea pe care o adoptă pisicile pentru a-ți manifesta iubirea și dragostea față de stăpânii lor.

Doarme lângă tine

10 semne că pisica ta te iubește. Decriptarea semnelor de afecțiune din partea pisicilor!

Pisicile sunt foarte selective în privința locului unde aleg să doarmă. De aceea, au nevoie de un loc în care să se simtă în siguranță, iar atunci când aleg să doarmă lângă tine sau în brațele tale, felina se simte cu adevărat protejată și își exprimă astfel recunoștința și afecțiunea pe care o are față de tine.

Te invităm și mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să faci o pisică să te placă: 8 moduri dovedite

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies