10 semne subtile și frumoase care îți arată că ești îndrăgostită nebunește

semne ca esti indragostit
Semne că ești îndrăgostit

A fi îndrăgostit este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le putem trăi. Atunci când întâlnim acea persoană specială, care ne face fericiți, radiem și totul în jurul nostru pare mai frumos.

Descoperă în rândurile de mai jos 10 semne care arată clar faptul că o persoană este îndrăgostită, dar și comportamentul prin care îți dai seama dacă ai început să ai sentimente reale pentru o anumită persoană

1. Te gândești mereu la el

Citește și: Cum să-ți readuci căsnicia inapoi din pragul divorțului

cum iti dai seama ca esti indragostita
Cum îți dai seama că ești îndrăgostită[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum să eviți relațiile toxice și să te bucuri de cele sănătoase

Indiferent de ceea ce faci, fie că ești la muncă, acasă sau doar te plimbi prin oraș, ești dintr-o dată îngândurată și începi să te întrebi ce face persoana respectivă. Fie că te gândești la momentele frumoase petrecute împreună sau îți imaginezi ce veți face în viitor, acesta este un semn că ești îndrăgostită.

2. Ai fluturi în stomac

femeia indragostita semne
Femeia îndragostită semne[Sursa foto: Freepik]

În momentul în care te gândești la acea persoană sau o vezi, te poate face să te simți entuziasmată sau ușor emoționată. Este ca și cum ai avea o senzație de bucurie și fluturi în stomac. Este acea senzație de căldură care îți face inima să bată puțin mai repede, mai ales când urmează să te vezi cu el sau apare în fața ta.

3. Fericirea lui contează pentru tine

Atunci când fericirea lui este primordială pentru tine, este un semn că te-ai îndrăgostit. Fie că te bucuri de realizările sale sau chiar încerci tu să îi faci mici bucurii, aceste indicii simbolizează faptul că a devenit o persoană importantă pentru tine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

4. Te simți conectată emoțional de el

În momentul în care împărtășiți aceleași idei și sentimente se creează inevitabil un atașament emoțional. Chiar și atunci când discutați, simți o energie plină de pasiune și dragoste între voi doi, iar acesta este evident un semn de îndrăgostire.

5. Zâmbești fără motiv

comportament femeie indragostita
Comportament femeie îndragostită[Sursa foto: Freepik]

Unul dintre semnele subtile ale îndrăgostirii nebunești este că începi să zâmbești ori de câte ori îți vine în minte gândul la acea persoană.

Fie că vorbim de o amintire frumoasă sau doar gândul la persoana specială, îți pune automat un zâmbet pe față, semn că te face să te simți fericită.

6. Îți e dor de el atunci când nu sunteți împreună

Dorul față de cineva este semn de conexiune cu acea persoană. Persoanele îndrăgostite simt dorul față de celălalt chiar dacă timpul în care nu s-au văzut nu este atât de mare.

Dacă te simți tristă atunci când nu sunteți împreună și abia aștepți să petreceți din nou timp unul lângă celălalt, este evident că ești îndrăgostită nebunește.

7. Sprijinire reciprocă

femeia îndrăgostită
Femeia îndrăgostită[Sursa foto: Freepik]

În momentul în care două persoane se susțin reciproc, acesta este un semn de legătură emoțională. O relație bazată pe încredere și respect se poate transforma cu ușurință în una de iubire.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

8. Atingere și contact vizual

Dacă încerci cu fiecare ocazie să îl atingi, fie că este vorba de ținut de mână, îmbrățișări sau un simplu contact vizual, este evident că ești îndrăgostită. Semnalele nerostite devin expresii puternice de iubire și înțelegere.

9. Îți este ușor să îți exprimi gândurile față de el

Atunci când există legătură emoțională între doi oameni, comunicarea devine foarte ușoară și firească. Dacă îți poți exprima liber gândurile față de el, fără să te simți judecată, este un semn că te simți bine în preajma lui.

10. Planificați viitorul împreună

Două persoane îndrăgostite realizează că se iubesc și vor ca relația să destăinuie și în timp. Așadar, apar discuțiile despre viitorul vostru împreună. Fie că este vorba despre vacanțe, case sau obiective pe termen lung, dacă incluzi adesea în discuții viitorul vostru împreună, este un semn evident că ești îndrăgostită de persoana respectivă și că îți dorești să fie în viața ta mult timp.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

5 motive pentru care soțul tău nu se mai simte atras de tine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies