5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine
5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine

Află din rândurile de mai jos semnele că partenerul de viață s-ar putea să-și piardă interesul!

Deși este un lucru greu de acceptat, iar de multe ori nu este ușoară descoperirea acestor semne, femeile trebuie să aibă în vedere câteva lucruri atunci când simt să partenerul de viață s-a răcit față de ele. Cu toate astea, semnele sunt generalizate, oamenii au emoții, există momente când sunt la pământ și momente când se simt în al nouălea cer.

Astfel, există posibilitatea ca partenerul să fie doar stresat la locul de muncă sau să existe vreun factor extern care să contribuie la schimbarea stării lui de spirit.

Află din rândurile următoare care sunt semnele că persoana iubită nu mai este interesată de tine!

Petrece mai mult timp pe telefonul mobil

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Printre cele mai ușor observabile semne este statul pe telefon din ce în ce mai des, fără a prioritiza alte lucruri ce țin de partenerul de viață. Astfel, acesta începe să folosească mai mult tehnologia și să nu mai acorde atât de multă atenție persoanei de lângă.

Aceștia obișnuiesc să stea pe telefon chiar și în momentele de cuplu, la masă, la cumpărături sau chiar și când conduc.

Acest lucru poate fi numit și deconectare emoțională, deoarece se deconectează de la situația și realitatea lui, pentru a folosi tehnologia ca o cale de relaxare. Există momente când o pot folosi în scopuri productive, în funcție de meserie. Cu alte cuvinte, persoanele care își pierd interesul se deconectează emoțional și folosesc telefonul mobil ca pe o distragere.

Citește și: Când iubirea devine o construcție solidă. Cum să recunoști cele 4 semne ale unei relații de cuplu durabile

Nu îți mai împărtășește lucruri ca înainte

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Partenerii care încep brusc să nu mai împărtășească trăirile cu persoana dragă la fel ca înainte, sunt etichetați drept oameni care încep să își piardă interesul.

Astfel, poate că la început purtau un dialog excelent, împărtășeau detalii despre ziua lor, poate vorbeau despre niște hobby-uri pe care le au sau niște proiecte la care voiau să lucreze, visele lor, aspirațiile, însă treptat lucrurile s-au estompat, sau poate acea conversație nu mai există deloc și nu le pasă să discute despre ceea ce se întâmplă în viața lor sau să implice cealaltă persoană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu alte cuvinte, acesta este un alt semn de deconectare, de cineva care încearcă să se retragă mental și emoțional din situația și realitatea curentă în care se află. De cele mai multe ori, bărbații au tendința de a se retrage, în loc să comunice despre ceea ce simt și trăiesc. Bărbații au tendința de a se închide, în timp ce femeile sunt mai vocale în legătură cu emoțiile lor.

Astfel, dacă bărbații nu mai vorbesc, este probabil un semn că începe să își piardă interesul.

Citește și: Când iubirea se stinge. 4 semne evidente că căsnicia ta a ajuns la capătul drumului

Anulează planurile

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații care își pierd interesul în persoana de lângă încep să își anuleze planurile mai des. De multe ori, aceștia ajung să refuze sau să găsească diverse scuze.

Așadar, dacă femeile observă o schimbare în comportamentul acestora privind timpul pe care vor să îl petreacă cu ele, este un alt semn că probabil ceva s-a stricat în relația de cuplu.

Nu mai răspunde la mesajele tale

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Bărbații care nu mai răspund atât de mult la mesajele partenerelor pot fi catalogați drept persoane care își pierd interesul. Dacă aceștia ajung să petreacă prea mult timp pe telefon lângă partenerele lor, este o modalitate de a se distrage și de a ieși din situația și realitatea curentă în care se află.

Astfel, aceștia mereu ajung să stea pe telefon, trimit mesaje prietenilor sau sunt întotdeauna activi pe rețelele de socializare, însă atunci când femeile le trimit un mesaj, nu răspund sau uneori văd mesajul dar nu răspund. Bărbații poate nu au energie să se ocupe de asta sau pur și simplu nu sunt interesați de o conversație.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu te mai implică în cercul lui social

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Un alt semn că bărbatul începe să își piardă interesul este faptul că nu își mai implică partenera în cercul lui social. Astfel, dacă acestea obișnuiau să iasă cu prietenii lui, dacă erau invitate să îi vadă familia sau dacă erau integrate în bucla lui socială și acum nu mai face asta și face acele lucruri independent și singur, asta înseamnă că probabil își pierde interesul în relație.

Bărbații pot încerca să se deconecteze emoțional de la relație și încearcă practic să creeze două lumi diferite, astfel încât dacă lucrurile nu merg cu partenera, dacă decid să meargă mai departe, să aibă cercul lui social, zona de confort, plasa de siguranță în care să se întoarcă.

5 semne că s-ar putea să-și piardă interesul pentru tine[Sursa foto: freepik]

Așadar, dacă femeile observă că bărbații încep să se retragă și nu le mai invită să faci lucruri cu prietenii lui, nu le mai invită să încerce lucruri noi sau să meargă să își vadă familia, există șanse ca deja în mintea lor să fi mers mai departe sau să se fi deconectat emoțional, motiv pentru care fac ceea ce fac. Cu toate astea, aceste lucruri nu înseamnă neapărat că își pierd interesul. Totuși, dacă femeile observă două, trei, patru dintre aceste semne și ele se întâmplă constant în cazul lor, este probabil un semn clar că bărbatul începe să își piardă interesul.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să ierți după infidelitate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies