10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică. Ghid practic pentru a-ți dezvolta personalitatea și a îmbunătăți relațiile sociale

cum sa te comporti la un eveniment
10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică

Indiferent de locul în care ajungeți, simplitatea ar trebui să vă definească întotdeauna. Însă știați cum puteți lăsa o impresie bună în acest sens?

Aflați din rândurile următoare care sunt sfaturile simple pe care ar trebui să le urmați pentru a vă asigura că lăsați o impresie bună în preajma voastră. 

 

10. Fii accesibil, salută gazda

Pe locul 10 se află faptul că ar trebui să fii întotdeauna accesibil și, atunci când ajungi este un eveniment, să saluți gazda. Indiferent ca ai optat în ținuta ta să adaugi o geantă sau nu, ar trebui să te asiguri că în momentul în care ajungi la respectivul eveniment să

o muți în mâna stângă sau chiar să o pui pe umărul stâng, astfel încât mâna dreaptă să fie întotdeauna deschisă către a cunoaște o nouă persoană sau către a o saluta, fără să fiți nevoiți să schimbi mâinile în mod constant, pentru a te elibera de lucruri. De asemenea, în momentul în care pășiți într-o încăpere, ar trebui să vă asigurați că nu vă uitați în jos, pentru că toți oamenii din jur își vor schimba energia din această cauză, făcându-i să se simtă destul de inconfortabil.
În plus, odată ce vei face acest gest, vei da de înțeles că nu dorești să comunici cu nimeni din jurul tău, iar dacă decizi să stai pe telefon, vei lăsa exact aceeași impresie bună. De asemenea, în momentul în care ajungeți la respectivul eveniment, se recomandă să mergeți la bar, și să vă luați ceva de băut, nu neapărat alcoolul, astfel încât să dați impresia că sunteți interesat de faptul că se află respectivul eveniment, iar de asemenea vă doriți să cunoașteți și oameni noi și să socializați. 

Citește și: Eleganța atemporală. 13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cele mai așteptate 10 tendințe de modă purtabile care vor revoluționa stilul în 2024. Ghid detaliat pentru o garderobă modernă și inovatoare

9. Conștientizarea feței

Pe locul 9 se află conștientizarea feței. Mai exact, la acest punct este vorba despre expresia pe care o expunem în momentul în care ajungem la un eveniment, din clipa

în care pășim în încăpere, tot ceea ce simțim, vom transmite prin intermediul feței noastre puncte în momentul în care vei intra în respectiva încăpere cu o privire încordată și anxioasă, fără să fii conștient de acest lucru, vei da exact aceleași sentimente oamenilor din jurul tău, în schimb în momentul în care vei intra cu zâmbetul pe buze, vei transmite o energie foarte bună și pozitivă în jurul tău. 

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

8. Energie mare

Pe locul 8 se află energia destul de mare. În momentul în care ajungi la o petrecere și ai o energie destul de scăzută, cel mai bine ar trebui să te gândești dacă chiar îți dorești să participi la respectiva petrecere sau nu, dat fiind faptul că, dacă vei participa cu această energie la eveniment, nu vei face nimic altceva decât să arăți foarte obosită și să dai impresia că nu-ți dorești de fapt să te afli acolo.

În schimb, dacă totuși faci un efort să-ți schimbi energia într-un mod sau altul, sau îți rezervi câteva ore de odihnă înainte de respectivul eveniment astfel încât să arăți exact așa cum îți dorești, siguranță lucrurile vor merge în favoarea ta și vei lăsa o impresie mai mult decât bună în urmă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

sfaturi simple pentru a fi simpatica
10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

7. Postură socială puternică

Pe locul 7 se află postura socială puternică. Nici măcar nu contează dacă ai o ținută de remarcat din prima clipă în care intri în respectiva încăpere sau nu, important este ca respectiva ținută, fie ea în costum sau o rochie sau orice altă alegere ai făcut, să fie purtată cu atitudine, să te facă să te simți bine și confortabil în pielea ta, iar în momentul în care pășești în respectiva încăpere, postura ta să arate încredere, atractivitate, fericire, cu alte cuvinte, să manifeste complet personalitatea ta. Se recomandă chiar să îți ții umerii în spate și bărbia mereu ridicată, în niciun caz să stai într-un colț pe o canapea sprijinită, pentru că vei da impresia că nu ești interesată de eveniment sau de persoane care se află acolo, ieri de asemenea, din cauza limbajului corporal a arătat, nu vor exista prea multe persoane care vor dori să te abordeze, chiar dacă poate să fie vorba despre strict o conversație. Alege să ai o energie bună și să te pui într-o lumină cât mai pozitivă cu putință, astfel încât nimeni care trece pe lângă tine să nu se simtă inconfortabil. 

comportament de ocazie
10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

6. Emană încredere

Pe locul 6 se află emanarea încrederii. Este cunoscut deja faptul că femeile încrezătoare în sine sunt întotdeauna mai simpatice, din clipa în care pășesc într-o încăpere, chiar dacă este vorba despre postura sa, comportament, fapte sau doar vorbe, pentru că vor avea energia și încrederea în sine debordantă, care nu va face nimic altceva decât să funcționeze ca legea atracției, aducând în jurul său numai persoane asemănătoare ei. Cu toate acestea, dacă veți acționa cu totul și cu totul diferit și opus, nu veți face nimic altceva decât să le fie destul de imposibil persoanelor din jurul vostru să se apropie de voi și să se simtă confortabil. 

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

5. Nu vorbi despre tine 

Pe locul 5 se află faptul că, într-o conversație nu ar trebui să vorbiți doar despre voi. Se recomandă chiar în primele minute ale unei conversații să puneți întrebări persoanelor respective pentru aflăm mai multe lucruri despre ei, chiar dacă vă interesează mai mult sau mai puțin. Abia în momentul în care observați că primiți întrebări la rândul vostru, atunci puteți să începeți să detaliați puțin, însă nu într-un mod exagerat, pentru că nimănui nu îi va păsa, în special dacă vă aflați la un anumit eveniment, despre greutățile pe care le aveți de fapt în viață sau despre lucrurile bune și benefice care vi se întâmplă, motiv pentru care ar trebui să țineți totul la un nivel general, excepție fac numai persoanele care vă cunosc cu adevărat și în fața cărora v-ați deschis deja. De asemenea, în momentul în care veți pune întrebări despre o anumită persoană, cu siguranță aceasta va observa că sunteți interesată de ea, dar și invers, ceea ce va face respectivul eveniment și situație, mult mai plăcută decât era înainte. 

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

4. Spune numele cuiva 

Pe locul 4 se află faptul că, în momentul în care purtați o conversație cu o persoană sau mai multe, ar trebui să le spuneți pe nume. Prin această modalitate veți oferi compliment într-un mod direct respectivei persoane și veți lega o relație mult mai bună automat, deschizând astfel cercul social în care vă aflați deja, arătând încredere în sine și fiind încrezătoare întotdeauna, moment în care veți câștiga și încrederea persoanelor din jur. 

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

comportament potrivit pentru un eveniment
10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

3. Evocă o emoție pozitivă

Pe locul 3 se află faptul că, ar trebui să emanați o emoție pozitivă întotdeauna. Pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna simpatizat ă într-un grup de persoane, fie că este vorba despre o petrecere sau despre un eveniment mai important, ar trebui să aveți întotdeauna o energie pozitivă asupra voastră, pentru a transmite acest lucru și persoanelor care se apropie de voi, fie că este vorba despre o simplă prezentare sau despre o conversație mai lungă. Sub această formă veți arăta interes față de respectivele persoane, moment în care îți vei păstra și carismă, aceasta fiind de asemenea o cheie atunci când vine vorba despre a câștiga simpatia celor din jurul tău, iar cu siguranță vei primi și complimente pe baza sa, dar și a emoției pozitive pe care o afișezi. 

stil la un eveniment
10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

2. Fără negative

Pe locul 2 se află faptul că nu ar trebui să folosiți cuvinte negative în conversație. Indiferent de cât de proastă a fost ziua până în momentul de față, în momentul în care ajungeți la un eveniment, iar cineva vă întreabă cum a fost poate ziua sau chiar și săptămâna, cu siguranță nu ar trebui să începeți să vă plângeți, chiar dacă adevărul este de fapt că nu ați avut o săptămână sau o zi prea bună. Prin urmare, dat fiind faptul că vă aflați la un eveniment sau la o petrecere, ultimul lucru pe care persoanele din jurul tău vor dori să știe despre tine este cât de grea a fost ziua ta sau săptămâna, motiv pentru care poți spune doar că ai avut o zi interesantă, iar imediat la rândul tău să întrebi același lucru persoanele respective. Adevărul este că nu contează de fapt prin ce treci, dat fiind faptul că nimeni nu se află acolo pentru a socializa cu negativitate, dimpotrivă, va trebui să îți dorești să emani pozitivitate, să încerci să zâmbești și să legi conversații cu persoane noi sau cu cele pe care deja le cunoști. Astfel, vei atrage simpatia instantaneu asupra ta. 

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

1. Oglindind limbajul corpului

Pe locul unu se află oglindire a limbajului corpului. În momentul în care pășește într-o încăpere, și ești fericită să observi persoanele pe care le cunosc sau poate ești dornică să le cunoști la respectivul eveniment, în momentul în care acestea te salută, ar trebui să faceți exact același lucru, de faptul că îți dorești să ai în jurul tău o energie frumoasă iar în momentul în care cineva dorește să te salute, ar trebui să fi deschisă în acest sens, indiferent de situație, la care ar trebui să fii atentă chiar dacă pot reprezenta, doar detalii. Ține cont de faptul că, ar trebui să faci impresie cât se poate de bună, iar pe lângă acestea ar trebui să păstrezi un nivel de energie ridicat pentru a te simți bine atât cât și persoana respectivă. 

10 sfaturi simple despre cum să fii simpatică[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cele mai așteptate 10 tendințe de modă purtabile care vor revoluționa stilul în 2024. Ghid detaliat pentru o garderobă modernă și inovatoare

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies