Eleganța atemporală. 13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța

sfaturi carolina herrera
13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța

Eleganța și stilul vor fi întotdeauna prezente la anumite persoane. Însă știați care sunt pașii urmați de către carolina herrera?

Aflați din rândurile următoare care sunt sfaturile esențiale urmate de către Carolina Herrera, în ceea ce privește eleganța și stilul său. 

Cine este Carolina Herrera și care este stilul ei 

Carolina Herrera[Sursa foto: Hepta]

Carolina herrera este o creatoare de modă din Venezuela, iar prima sa prezentare de modă a avut loc în anul 1980, drum pe care a ajuns datorită bunicii sale, aceasta fiind cea care a introdus-o în lumea modei.

Astfel, Carolina Herrera a reușit să devină cunoscută pentru stilul său dramatic, ajungând ca nenumărate prime doamne să poarte rochiile create de către aceasta, printre care se află și Jacqueline Onassis, Laura Bush, Michelle Obama și Melania Trump. Prin urmare, aceasta are un stil foarte unic și consistent, care face aspectul său să fie un iconic, datorită nuanței pe care o poartă frecvent, și anume alb, fie că este vorba despre o cămașă cu guler, simple, adăugate la fuste negre în linie A, cu texturi și țesături diferite.
De asemenea, aceasta nu pierde atenția nici de la detalii, existând frecvent o panglică pe mânecile sale, semnătura sa fiind reprezentată de cămașa albă, fustă monotonă, dar și părul scurt. 

Deseori, aceasta poartă și alte lucruri pe lângă fusta neagră, însă în special culori neutre, fie că este vorba despre un eveniment formal, acolo unde își dorește să își scoată în evidență eleganța purtând un alt top asortat cu o broșă și o pereche de cercei bun.

Pe lângă rochii, aceasta obișnuiește să poarte și pantaloni feminini, la care va adăuga o cămașă albă cu nasturi colorați, însă încearcă totodată să mențină totul în culori neutre, fie că pantalonii pe care aceasta îi alege sunt cu picior larg sau relaxați. Un alt aspect care reprezintă semnătura acesteia este reprezentat și de utilizarea unei panglici în talie fie ca o curea sau cămașa legată, ideea principală este că întotdeauna va exista o panglică, aceasta fiind unul dintre accesoriile sale preferate. 

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

carolina herrera
13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: Hepta.ro]

Citește și: 13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera. Secretele eleganței atemporale!

 

13. Puterea unui zâmbet autentic

Unul dintre sfaturile urmate de către celebra Carolina Herrera, ține de faptul că există putere și într-un zâmbet autentic.

Afișarea unui zâmbet va ilustra întotdeauna puterea și rezistența unei femei care se prețuiește și se iubește pe sine în adevăratul sens al cuvântului, dar și dat fiind faptul că menține întotdeauna capul sus iar sentimentele sale sunt cât se poate de sincere. Prin intermediul unui zâmbet, vom demonstra lumii curajul și farmecul pe care îl avem, chiar dacă întâmpinăm și provocări de a lungul vieții, pe care totuși le vom înfrunta cu un zâmbet pe față. 

“Răzbunarea mea cea mai eficientă a fost întotdeauna să zâmbesc de parcă nu aș fi fost niciodată rănită.”- Carolina Herrera  

12. Eleganță dincolo de îmbrăcăminte

Un alt sfat oferit de către aceasta ține și de faptul că eleganța se află dincolo de hainele purtate. Eleganța nu ține întotdeauna de o afișare impecabilă, ci mai degrabă despre o minte bine cultivată, care va întrece orice îmbrăcăminte purtată, având întotdeauna grijă de comportamentul pe care îl are, dar și de modul de a comunica cu cei din jurul său.

Bineînțeles că eleganța ține și de bogăția intelectuală, dar și de postura pe care o avem. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

11. Arta de a trăi fără bariere

Un alt sfat pe care aceasta îl deține este legat de arta de a trăi fără bariere. Femeia va avea întotdeauna abilitățile și virtuțile necesare pentru a demonstra pe cine dorește cu adevărat lângă ea, indiferent de faptul că este elegantă, fericită sau extrovertită, fermitatea este cea care dovedește faptul că imposibilul nu există atunci când vine vorba despre o femeie, însă va fi nevoie de un timp îndelungat pentru a obține această putere interioară. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

10. Arta de a te elibera

O altă artă de luat în seamă este și cea de a te elibera. Cu alte cuvinte, este foarte important s ă ne distanțăm de aspectele care nu sunt tocmai pozitive în viața noastră, dat fiind faptul că o femeie elegantă va ști întotdeauna să recunoască și să scape de anumite situații deloc benefice pentru ea, îndepărtându-se fără anumite remușcări sau vinovății, atenția și energia sa fiind îndreptată întotdeauna către ceea ce contează cu adevărat. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

9. Supremația simplității

Pentru aceasta simplitatea este o supremație. Aceasta va apreciază întotdeauna piesele cheie dar și atenția la detalii, acestea fiind fundamentale, iar notorietatea sa fiind câștigată datorită afecțiunii pe care o are pentru articolele atemporale, potrivite pentru orice eveniment la care participă, în care se includ cămășile albe impecabile, rochiile midi rafinate dar și fustele în linie A, care vor stabili totodată un stil absolut elegant și de durată indiferent de vremuri. Culorile pe care aceasta le abordează sunt întotdeauna neutre, iar dacă va alege și nuanțe sobre, acestea vor adăuga un plus de farmec la întreaga ținuta sa, iar în ceea ce privește utilizarea perlelor, aceasta le preferă întotdeauna, pe lângă curele și alte elemente în culori vibrante uneori. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

8. Chintesența rafinamentului

Nu trebuie să uităm nici de chintesența rafinamentului. Cu alte cuvinte, aceasta consideră un parfum ca fiind un element crucial, și un accesoriu vital bine ascuns în rafinamentul oricărei femei, un parfum fiind mult mai mult decât un simplu parfum, văzând că o reflecție a identității și a stilului individual, complet distincte și captivante pentru persoanele din jur. 

citate motivationale carolina herrera
13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

7. Stilul și eleganța nu depind de cât cheltuiți

Un alt sfat oferit de către aceasta este reprezentat de faptul că stilul și eleganța nu depind de cât cheltuim. Adevărul este că eleganța adevărată depășește orice etichete, și nu este nimic greșit în achiziționa diverse articole vestimentare nu de la brandul tocmai scumpe, ci destul de accesibile însă, pe care ulterior le vom utiliza astfel încât să ne îmbunătățim forma prin bun gust și rafinament. Cu alte cuvinte, nu valoarea este cea care definește stilul, ce ceea ce contează cu adevărat este modul în care punem în aplicare aceste articole vestimentare pentru a ne îmbunătății trăsăturile întotdeauna. 

carolina herrea eleganta atemporala
13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

6. Eleganța se reflectă și în machiaj

Eleganța se reflectă și în machiaj. Mai exact, este nevoie de foarte puțin machiaj pentru a ne pune în valoare frumusețea naturală, cel mai important fiind cel din zona buzelor și a sprâncenelor evitând culorile extravagante, precum violet, portocaliu și negru, opta deseori pentru un machiaj care ne va pune în valoare aspectul natural și strălucitor. Astfel, nuanțele preferate ale acesteia atunci când vine vorba despre rujuri este și roz, roșu sau nude, pentru un aspect proaspăt și feminin întotdeauna, dar și în armonie cu restul ținutei abordate. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

5. Importanța posturii

Nu trebuie să uităm nici de importanța posturii pe care o avem. În cele din urmă, felul în care ne purtăm are un impact extrem de semnificativ asupra imaginii noastre, dar și a modului în care ne percep cei din jurul nostru. Este important ca întotdeauna să ne menținem o postură încrezătoare, cu umerii pe spate și cu capul sus dar și cu pieptul drept. Prin urmare, nu numai că ne vom îmbunătăți aspectul fizic, dar vom emana și o aură de încredere de sine având o postură impecabilă, oferind astfel eleganță și naturalețe întregii imagini. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

4. Puterea coafurii perfecte

Puterea are și coafura perfectă pe care o abordăm deseori. Aceasta pare să fie o adevărată artă atunci când vine vorba despre coafura care să ne pună în evidență cele mai bune trăsături ale noastre, dar și să se potrivească pentru forma feței noastre, fiind un aspect extrem de important sublinierea unei coafuri perfecte, pe care o vom păstra pentru mai mult timp, dat fiind faptul că se potrivește perfect pentru noi, însă deseori, odată cu înaintarea în vârstă vom aborda părul mai scurt, care și acesta ne va oferi un aspect elegant, în special dacă ne vom păstra părul hidratat și strălucitor, care va reprezenta o reflectare a personalității noastre pe măsură. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

3. Puterea de hidratare

Astfel, hidratarea reprezintă și ea un punct forte. Este un sfat foarte clasic  consumarea unei cantități mari de apă, însă adesea este subliniat de către experții în sănătate și frumusețe, în cele din urmă importanța hidratării fiind cheia pentru menținerea pielii strălucitoare și proaspete, dar și pentru o calitate mult mai bună a acesteia, organele funcționând mult mai bine, oferindu ne astfel o sănătate fizică și psihică esențială și de durată. De altfel, frumusețea naturală ajută pielea să rămână sănătoasă și vibrantă indiferent de vârstă. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

2. Puterea independenței

Nu trebuie să uităm nici de puterea independenței. O adevărată definiție a unei doamne nu constă în numărul de admiratori pe care îl are, ci mai degrabă în calitatea pe care o are atunci când vine vorba despre stima de sine și independența, frumusețea și eleganța sa fiind întotdeauna puse pe primul loc. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

1. Acordați atenție proporțiilor

Nu în ultimul rând, trebuie să acordați atenție și proporțiilor. Este foarte important să subliniem importanța înțelegerii și respectării proporțiilor corpului, atunci când vine vorba despre modă, fiind un element cheie pentru un echilibru pe măsură. Odată ce vom avea articole vestimentare potrivite pentru corpul nostru, cu siguranță vom avea și o imagine sofisticată și elegantă întotdeauna contribuind la o imagine armonioasă. 

13 sfaturi esențiale de la Carolina Herrera privind stilul și eleganța[Sursa foto: freepik]

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Eleganță și prestigiu. Cele 9 reguli esențiale de stil pentru Primele Doamne/ EXCLUSIV

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies