13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera. Secretele eleganței atemporale!

carolina herrera
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera

Carolina Herrera reprezintă definiția eleganței și a succesului. Însă știați care sunt secretele eleganței, conform acesteia?

Aflați din rândurile următoare, doar câteva dintre sfaturile inspirate de Carolina Herrera. În plus, descoperiți și secretele eleganței, conform spuselor acesteia.

 

13. A arăta elegant nu are nimic de-a face cu banii 

Pe locul 13 se află sfatul, conform căruia, a arăta elegant, nu are nimic de a face cu banii.

Indiferent de magazinul din care ne achiziționăm de obicei articolele vestimentare, acestea sunt achiziționate tocmai pentru că ne plac, și nu pentru că se află într-un magazin sau altul, unele fiind mai scumpe sau altele mai ieftine. Prin urmare, ținând cont întotdeauna ca hainele pe care le purtăm să ne pună în evidență silueta, le putem alege pe oricare, la cele mai accesibile prețuri. 

Banii nu merg cu eleganța, pentru că de multe ori, vezi oameni care nu au bani, dar care știu ce le stă bine.

”, a declarat Carolina Herrera. 

Citește și: 6 accesorii de care orice femeie are nevoie, indiferent de vârstă

sfaturi inspirate de carolina herrera
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Ghid complet pentru rutina de îngrijire dimineața. Frumusețe și strălucire pentru ziua ta

12. Este esențial să conduci proporțiile hainelor pe care le porți 

 Pe locul 12 se află sfatul, conform căruia, este esențial să conduci proporțiile hainelor pe care le porți.

Aici putem face referire în special la atenția pe care trebuie să o acordăm atunci când vine vorba despre dimensiunea decolteului pe care ar trebui să o arătăm doar într-o cantitate echilibrată, pentru a reuși să păstrăm eleganța în continuare. 

sfaturi carolina herrera
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

11.Machiajul discret cu aspect sofisticat  

Pe locul 11 se află sfatul, conform căruia, ar trebui să purtăm un machiaj discret, însă totodată cu un aspect sofisticat.

Astfel, machiajul nu ar trebui să fie unul excentric, dimpotrivă, ar trebui să ne scoatem în evidență cel mai mult virgula atât buzele, cât și sprâncenele, însă nu într-un mod exagerat, ci, într-un mod simplu, pentru a rămâne în continuare atrăgătoare. Astfel, vei radia, vei rămâne naturală, dar totodată și proaspătă, motiv pentru care ar trebui să păstrezi un ruj de o nuanță cât mai naturală și feminină, precum roșu, roz, dar și tonurile de nude. 

citate motivationale carolina herrera
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

10. Mai puțin este mai mult  

Pe locul 10 se află sfatul, conform căruia, mai puțin este mai mult. Cu alte cuvinte, piesele de îmbrăcăminte de bază, dar și accesoriile discrete, rămân întotdeauna buni aliați, putând fi folosite în orice moment.

Aici se încadrează și cămășile albe, rochiile midi, dar și fustele în linie A, pentru a păstra fără niciun dubiu, aspectul rafinat pe care ni-l dorim, iar dacă aceste articole vestimentare au și culori neutre va reprezenta un plus. 

secretele elegantei
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

9. Găsește coafura potrivită și nu o pierde din vedere 

Pe locul 9 se află sfatul, conform căruia, ar trebui să găsești coafură potrivită ție, și să nu o pierdeți din vedere.

Bineînțeles că vor exista anumite tunsori care te vor prinde de minune, și îți vor evidenția trăsăturile în funcție de forma feței tale. Aceasta trebuie să fie întotdeauna potrivită vârstei tale, să fie hidratat și strălucitor, pentru că aspectul său vorbește foarte mult despre persoana ta, chiar dacă nu poate părea. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

8. Parfumul, un accesoriu cheie  

Pe locul 8 se află sfatul, conform căruia, parfumul este un accesoriu cheie. Atunci când vine vorba despre aroma parfumului, aceasta este cea care va rămâne ceva semnificativ pentru o femeie, în momentul în care foarte respectivul parfum, ceea ce înseamnă că parfumul este accesoriul invizibil, care îmbracă de fiecare dată femeile elegante. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

7. Modul de a gândi  

Pe locul 7 se află sfatul, conform căruia, contează foarte mult și modul de a gândi. Bineînțeles că ne dorim ca exteriorul să fie unul perfect, însă nu este întotdeauna vorba doar despre exterior, ci și despre interior. Prin urmare, n-ar trebui să avem și o eleganță a minții cultivate, care nu este definită doar de articolele vestimentare purtate, ci mai degrabă de felul în care alegi să te comporți, felul tău de a fi, de a te comporta, de a vorbi și așa mai departe. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]
13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

6. Independență totală 

Pe locul 6 se află sfatul, conform căruia, trebuie să existe independență totală. Motivul acestui sfat, se bazează în principal pe faptul că, o doamnă, nu este interesată să aibă prea mulți bărbați în preajmă, ci doar unul. Cu toate acestea, o femeie elegantă și încrezătoare în sine, este conștientă de faptul că nu are nevoie de niciun bărbat, pentru a își cunoaște adevărata valoare, dar și pentru a îi fi recunoscută frumusețea. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5. Ai grijă de postura ta  

Pe locul 5 se află sfatul, conform căruia, trebuie să avem grijă la postura noastră. Deși poate nu ar părea, postura este cea care joacă un rol foarte important atunci când vine vorba despre modul în care ne proiectăm imaginea, dar și cum ajung ceilalți din jurul nostru să ne perceapă. Prin urmare, ar trebui să mergi mereu cu capul sus, dar și cu pieptul sus, pentru a transmite încrederea pe care o ai în tine, având întotdeauna o postură dreaptă, demnă de admirat. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

4. Stai departe de ceea ce te deranjează 

Pe locul 4 se află sfatul, conform căruia, ar trebui să stăm departe de ceea ce ne deranjează. O femeie elegantă va ști întotdeauna care este momentul în care ar trebui să se îndepărteze de anumite situații, care la un moment dat au deranjat-o, sau încă o deranjează, fără nicio vinovăție sau regret. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

3. Bea multă apă 

Pe locul 3 se află sfatul, conform căruia, ar trebui să bem mai multă apă. Se pare că acesta este un truc de frumusețe, menționat de nenumărați experți în sănătate, acesta fiind unul dintre cele mai importante lucruri, pentru ca pielea noastră să rămână proaspătă și să beneficieze de o întreținere foarte bună. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

2. Arată un zâmbet autentic 

Pe locul 2 se află sfatul, conform căruia, ar trebui să ne arătăm zâmbetul  autentic mult mai des. Este cunoscută deja vorba că cea mai bună răzbunare a fost întotdeauna zâmbetul. Astfel, nu vei da impresia niciodată că ai fost rănită, în ciuda faptului că poate s-a întâmplat să fii, însă o femeie ar trebui ca întotdeauna să aibă grijă de ea și să se iubească atât de mult încât să nu-și lase niciodată capul jos în fața cuiva, ci mai degrabă să aibă acel curaj în propria persoană, pentru a arăta și lumii întregi că este potrivită pentru orice provocare întâmpinată. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]

1. Trăiește fără limite  

Pe locul unu se află sfatul, conform căruia, ar trebui să trăim fără vreo limită. Bineînțeles că fiecare femeie în parte are capacitățile și virtuțile sale, pentru a deveni persoana care și-au dorit din totdeauna, elegantă, extrovertită și foarte fericită. Cu toate acestea bineînțeles că este nevoie de ceva timp pentru a le obține pe toate, însă asta nu înseamnă că la un moment dat nu se va și întâmpla. 

13 Sfaturi inspirate de Carolina Herrera[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce înseamnă, de fapt, să fii puternică? 5 atribute la care nici nu te-ai gândit vreodată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies