10 ținute chic pentru o cină casual în oraș

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș
10 ținute chic pentru o cină casual în oraș

Pentru o cină în oraș, este important să alegeți o ținută chic care să vă facă să vă simțiți încrezătoare și în care să reușiți să vă impresionați partenerul sau prietenii.

Alegeți o ținută care să se potrivească cu stilul și locația restaurantului, dar care să reflecte și personalitatea și gusturile voastre. Iată câteva idei de ținute chic pentru o cină în oraș.

Citește și: Culoarea toamnei. Cum să iți revitalizezi garderoba cu cele 6 nuanțe incendiare din tendința actuală

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș
10 ținute chic pentru o cină casual în oraș[Sursa foto: freepik]

Ținute chic pentru o cină casual

Toate femeile vor să impresioneze atunci când ies în oraș și nu numai. Tocmai din acest motiv își dau silința să arate cât mai bine cu putință. În rândurile de mai jos veți găsi mai multe modele de ținute pe care le puteți obține cu ușurință.

Cum să te pregătești pentru o cină casual

Primul pas este să alegi o ținută în care să te simți confortabil.

Prioritatea numărul unu pentru o cină casual este confortul. Alege haine în care te simți bine și relaxat. O pereche de blugi, o fustă sau o rochie casual, sau chiar pantaloni scurți pot fi opțiuni potrivite, în funcție de sezon și de locație.

Este important să luați în considerare locația și atmosfera restaurantului sau a locului în care veți avea cina. Dacă este un restaurant sau un loc casual, hainele tale pot fi mai lejere, în timp ce, pentru o cină la un restaurant cu specific mai elegant, ar trebui să fii mai atentă la

aspectul tău.

Apoi, un alt lucru important este să respecți tematica localului în care vei lua cina. Dacă locația are anumite reguli sau o etichetă specifică asigură-te că le respecți. Este întotdeauna bine să te informezi înainte despre cerințele locului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș

Rochie midi

O rochie midi într-o culoare solidă sau cu un imprimeu subtil poate fi o alegere excelentă. Adaugă o curea subțire pentru a evidenția talia și completează cu pantofi cu toc sau sandale elegante.

Blugi largi și o bluză mulată

Blugii largi pot fi întotdeauna o alegere bună. Aceștia merg combinați cu orice, iar o bluză mulată, elegantă, poate face ținuta să strălucească.

Costum feminin din două piese

Un costum două piese poate fi un look chic pentru o cină casual. Poți alege un costum cu pantaloni sau fustă, în funcție de preferința ta.

Fusta plisată și pulover

O fustă plisată midi sau lungă poate fi purtată cu un pulover sau un cardigan. Adaugă pantofi cu toc sau cizme lungi pentru un aspect rafinat.

Geacă sau palton

Adaugă o geacă sau un palton peste ținuta ta pentru un aspect mai sofisticat. Poți purta geaca pe umeri pentru un efect mai relaxat.

Accesorii

Accesoriile  sunt foarte importante, iar de cele mai multe ori acestea completează toată ținuta. Adaugă bijuterii simple, o poșetă plic sau o eșarfă de mătase pentru a completa ținuta.

Pantofi eleganți sau teneși

Poți opta atât pentru adidași, cât și pentru pantofi eleganți, important este pe care dintre ținutele de mai sus o vei alege.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Rochie și palton

O rochie și un palton nu vor da greș niciodată. Pe lângă aceste aspecte, vremea de afară este perfectă pentru o cină de toamnă, alături de cele mai elegante și sofisticate piese pe care le ai în garderobă.

Blugi și cămașă

Alege o pereche de blugi care se potrivesc bine și te fac să te simți confortabilă. Blugii skinny sau evazați sunt opțiuni bune, dar poți alege și blugi cu o croială mai largă, precum blugii boyfriend sau mom jeans, dacă preferi un aspect mai lejer.

Optează pentru o cămașă cu un croi interesant sau cu detalii de design care să o facă să iasă în evidență. Poți alege o cămașă într-o culoare solidă sau cu un imprimeu subtil, în funcție de preferințele tale.

Machiajul, un factor foarte important

Machiajul este și va fi mereu un factor foarte important, atunci când realizăm o ținută. Cele mai multe femei optează pentru un machia natural, deoarece acesta poate completa oricând o ținută casual.

10 ținute chic pentru o cină casual în oraș
10 ținute chic pentru o cină casual în oraș[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 piese vestimentare de referință pentru femei, inspirate de stilul lui Kate Middleton

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 10 piese vestimentare accesibile care te vor face să arăți chic toamna

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies