11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim

11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim
11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim

Se spune ca noaptea este dedicata somnului si reinnoirii fortelor. Cu toate acestea, cu greu ai putea gasi pe cineva care nu s-a confruntat niciodata cu senzatii ciudate si neplacute in timpul viselor.

1. Paralizia in timpul somnului

Persoana se trezeste noaptea, dar nu se poate misca. Acest lucru este isotit de halucinatii si de sentimentul ca cineva o urmareste. In atichitate, acest fenomen era atribuit fortelor demonice.

2. Halucinatii hipnotice

Cand persoana este intre somn si starea de veghe, mintea constienta percepe unele imagini pe care nu le poate controla. De multe ori sunt fete groaznice sau creaturi fantastice.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

M-a lasat singur, cu trei copii, pentru a-si implini fanteziile cu primul iubit. Acum ne vrea inapoi! Va fi tot timpul mama copiilor mei, dar va mai putea fi sotia mea?! Afla ce-i raspunde psihologul nostru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies