11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim

11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim
11 fenomene misterioase care se petrec in timp ce dormim

Se spune ca noaptea este dedicata somnului si reinnoirii fortelor. Cu toate acestea, cu greu ai putea gasi pe cineva care nu s-a confruntat niciodata cu senzatii ciudate si neplacute in timpul viselor.

3. Un vis in alt vis

Persoana viseaza ceva, apoi se trezeste, dar observa ca lucrurile ciudte se petrec in continuare. Pur si simplu a visat ca s-a trezit. Fenomenul este descris foarte bine in filmul "Inception". Dupa lansarea filmului in cinematografe s-a dovedit ca multi oameni au avut experiente similare.

4. Experiente astrale

Este un fenomen neuropsihologic in care persoana, ramasa intre somn si starea de veghe, se vede pe sine din afara corpului. Unii esoteristi considera acest fenomen o dovada a existentei sufletului.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

M-a lasat singur, cu trei copii, pentru a-si implini fanteziile cu primul iubit. Acum ne vrea inapoi! Va fi tot timpul mama copiilor mei, dar va mai putea fi sotia mea?! Afla ce-i raspunde psihologul nostru

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies