11 noiembrie 2018. Cea mai puternică zi din ultimii 10 ani. Pregăteşte-te pentru ea! Misterul lui 11.11

11 noiembrie 2018. Cea mai puternică zi din ultimii 10 ani. Pregăteşte-te pentru ea! Misterul lui 11.11
11 noiembrie 2018. Cea mai puternică zi din ultimii 10 ani. Pregăteşte-te pentru ea! Misterul lui 11.11

Pentru cei care studiază ştiinţă numerologiei şi impactul pe care acesta îl are asupra vieţii umane, weekend-ul acesta are o semnificaţie aparte. De ce?

Pentru cei care studiază ştiinţă numerologiei şi impactul pe care acesta îl are asupra vieţii  umane, weekend-ul acesta are o semnificaţie aparte. De ce?

 

Pentru că vom avea parte de cea mai puternică manifestare numerologică din ultimii 10 ani. NU subestima această dată!

 

Fiecare număr poartă energia să, iar când aceste numere se unesc ele îţi pot transmite un mesaj puternic.

Dată naşterii are un impact major asupra fiecăruia din punct de vedere numerologic. La fel şi numărul casei în care locuieşti. Nu mai vorbim despre secvenţele de numere care par că se repetă obsesiv. Fiecare poartă câte un mesaj.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Previziuni Urania pentru perioada 10 – 16 noiembrie 2018. Marte va intra în zodia Peştilor. Patru zodii vor fi puse la încercare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies