12 lucruri pe care trebuie sa le faci obligatoriu pentru un abdomen plat

12 lucruri pe care trebuie sa le faci obligatoriu pentru un abdomen plat
12 lucruri pe care trebuie sa le faci obligatoriu pentru un abdomen plat

Abdomenul cu aspect plat si atragator poate fi obtinut printr-o dieta sanatoasa, un program regulat de miscare si o postura corecta a corpului. De asemenea, cateva schimbari in stilul de viata obisnuit contribuie si ele la obtinerea unui abdomen suplu.

1. Prevenirea constipatiei

Prea putine fibre si fluide in dieta si sedentarismul favorizeaza instalarea constipatiei. Consumati zilnic suficiente fibre (specialistii recomanda femeilor o doza de 25 de grame si barbatilor una de 38 de grame), preluate din alimente precum cerealele integrale, fructele, legumele, nucile si semintele. Hidratarea este si ea imperativa pentru un abdomen plat (6-8 pahare de apa plata pe zi), precum si miscarea regulata.

2. Stilul de viata sanatos si activ

Haosul din stilul de viata se reflecta deseori in aspectul abdomenului oamenilor. Este important sa consumati hrana nutritiva, in cantitate suficienta. Cand ingerati sub 1200 de calorii pe zi, reduceti cantitatea hormonului leptina din organism, cel care contribuie la arderea grasimilor, inclusiv a celor depuse pe abdomen. Orele petrecute la sala de fitness nu vor da rezultate daca nu va modificati corect dieta.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Mihaela Bilic: "Ciocolata si banana ajuta in cura de slabire"

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies