12 secrete de beauty ale actrițelor de la Bollywood, pe care trebuie să le urmezi

12 secrete de beauty ale actrițelor de la Bollywood, pe care trebuie să le urmezi
12 secrete de beauty ale actrițelor de la Bollywood, pe care trebuie să le urmezi

Află din rândurile următoare care sunt secretele de frumusețe ale actrițelor de la Bollywood.

Toate doamnele își doresc să strălucească precum actrițele de la Hollywood sau Bollywood. Chiar dacă acestea se bucură de un aspect incredibil, respectă întotdeauna câteva reguli. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt secretele de frumusețe ale vedetelor de pe covorul roșu!

1. Mișcare continuă

Citește și: Cele 17 secrete de frumusețe ale lui Marilyn Monroe

Citește și: Cum să-ți protejezi părul dacă vrei să-l vopsești sau decolorezi

Indiferent de frumusețea chipului sau alimentația sănătoasă, corpul are nevoie de mișcare. Chiar și doamnele slabe au nevoie de sport, pentru a tonifia musculatura. Nu toate actrițele aleg să meargă la sala de fitness, unele preferă yoga, aerobic, pilates sau pur și simplu alergare în aer liber.

Mișcarea nu doar că te va face să arăți bine, ci și să te simți bine, deoarece reduce stresul.

2. Hidratare constantă

O femeie care are grijă la corpul ei știe cât de importantă este hidratarea. Vedetele de la Bollywood respectă cu strictețe regula de a bea minim doi litri de apă în fiecare zi. De asemenea, frumoasele actrițe  î și iau nutrienții necesari și din sucuri de fructe și legume, care detoxifiază organismul.

3. Turmeric

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Turmericul este excelent pentru sănătatea corpului. Acest ingredient este excelent pentru o piele strălucitoare. Actrițele obișnuiesc să îl introducă în sucurile pe care le beau dimineața pe stomacul gol sau chiar să îl utilizeze direct pe față.

4. Cocos

Cocosul este indispensabil în casa oricărei actrițe de la Bollywood.  Apa de cocos este un antioxidant cu efecte miraculoase, deoarece elimina toxinele din organism. Totodată, uleiul de cocos este excelent pentru ten și păr.

5. Mix de vitamine

Actrițele sunt nevoite să își mențină întotdeauna o siluetă suplă și de aceea trebuie să apeleze la trucuri pentru slăbit.

Multe dintre ele beau dimineața, pe stomacul gol, un mix de vitamine format din apă călduță, miere și lămâie.

6. Verdețuri

Un corp sănătos și frumos are nevoie de o alimentație sănătoasă, formată din cât mai multe fructe și legume. Verdețurile sunt indispensabile din dieta femeilor care vor să se mențină. Există o gamă variată pe piață de care te poți bucura, fie că vorbim de salată, apio, spanac și așa mai departe.

7. Uleiuri esențiale

Actrițele de la Bollywood știu cât de benefice sunt uleiurile esențiale. Acestea au numeroase beneficii pentru corp, în special pentru piele și păr. Cele mai des folosite uleiuri sunt cel de cocos, avocado, susan, ricin și migdale.

8. Lactate sănătoase

Chiar dacă frumoasele vedete mănâncă multe legume și fructe, și lactatele sunt prezente în dieta lor.

Totuși, le consumă cu moderație și sunt foarte atente la calitatea acestora. De cele mai multe ori, iaurtul constituie un mic dejun incredibil, alături de cereale și câteva fructe de pădure. Un secret al actrițelor este că uneori, folosesc iaurt pe ten, pentru un plus de strălucire.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

9. Peștele

Peștele este adesea introdus în alimentația actrițelor, nu doar pentru aportul de Omega-3, ci și pentru faptul că este o sursă excelentă de proteină. Fie că vorbim de somon, dorada sau ton, peștele este benefic pentru organism și ne ajută să ne menținem silueta în formă.

10. Hidratarea pielii

Cu toate că vedetele au grijă să bea mereu apă, pielea are nevoie și de hidratare externă. Așadar, frumoasele actrițe folosesc întotdeauna creme hidratante, atât pentru față, cât și pentru corp sau buze. O piele frumoasă și strălucitoare este o piele hidratată.

11. Curățarea pielii

 

Orice vedetă știe că indiferent cât de obosită ar fi, este esențial să își curețe tenul. În special pentru faptul că poartă un machiaj ceva mai încărcat, este vital ca pielea să respire și să elimine orice impuritate.

12. Machiaj potrivit

Pentru a arăta întotdeauna bine, actrițele ai grijă să folosească produse potrivite tenului lor și culori care le avantajează trăsăturile feței.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum să faci benzi de curățare a porilor acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies