12 trucuri ca sa slabesti pana la Revelion

12 trucuri ca sa slabesti pana la Revelion
12 trucuri ca sa slabesti pana la Revelion

Multe femei incep sa se gandeasca de pe acum daca vor incapea in rochia preferata de Revelion, iar altora le este frica sa nu se aleaga cu cateva kilograme bune in plus dupa sarbatori.

Mai jos vei gasi cele mai bune tipsuri ca sa slabesti pana la Revelion!

1. Nu pot sa zic ca exista o dieta standard ca sa slabesti pana la Craciun si asta pentru ca fiecare persoana are necesitati diferite si prin urmare are nevoie de diverse diete; nu va fi o problema sa-ti gasesti o dieta potrivita, intrucat exista atatea din care ne putem inspira; un alt aspect este modul alegerii dietei si aici trebuie sa tii cont daca esti o persoana sedentara sau o persoana activa, pentru ca numarul caloriilor necesare zilnic difera.

2. Nu te infometa pentru ca faci o mare greseala si iti strici sanatatea; vei reusi sa slabesti prin infometare, dar acele kilograme se vor redepune si mai repede dupa sarbatori si nu cred ca iti doresti asta; micsoreaza-ti portiiile de mancare cu 20-30% ca sa-ti obisnuiesti stomacul cu o cantitate anume de mancare, iar acest lucru te va ajuta sa nu consumi mai multa mancare decat este necesar.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce fructe si legume de sezon ar trebui sa mananci daca esti la dieta? Carmen Fit ne dezvaluie secretele unei alimentatii sanatoase

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies