15 alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate fără să te îngraşi

15 alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate fără să te îngraşi
15 alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate fără să te îngraşi

Alimente care nu îngraşă. Chiar dacă eşti obsedat de propria greutate, trebuie să ştii că există alimente pe care le poţi mânca în orice cantitate. Sunt bogate în fibre, sărace în calorii şi le poţi consumă fără teamă că te vei îngraşă.

4. Portocale, grapefruit şi mandarine

De obicei, nu este recomandat să consumi o cantitate mare de fructe dacă vrei să slăbeşti, însă citricele fac excepţie. Sunt bogate în fibre, flavonoide şi vitamina C. Astfel că sunt săţioase, ajută digestia, ficatul şi oferă strălucire pielii ceea ce înseamnă că îţi oferă un plus de sănătate.

5. Pepene verde sau galben

Cu numai 60-70 de calorii pe felie, poţi mânca pepene cât e ziua de lungă. Fructele acestea ajută organismul să elimine excesul de apă şi, totodată, te ajută să te simţi satul.

6. Alge

Algele precum laminaria sunt o sursă excelenţă de iodina. Ajută tiroidă să funcţioneze normal, menţine hormonii la nivel normal şi împiedică acumularea excesului de greutate.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ana a născut natural o fetiţă de 5 kilograme! Medicii i-au rupt bebeluşei clavicula atunci când au scos-o. Povestea reală a unei mame eroine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies