15 Modele de manichiură și pedichiură pentru vara lui 2022

15 Modele de manichiură și pedichiură pentru vara lui 2022
15 Modele de manichiură și pedichiură pentru vara lui 2022

Atunci când vine vorba despre sezonul cald, orice element trebuie să fie pus la punct, printre care și manichiura și pedichiura. Însă v-ați ales deja modelul preferat?

Aflați din rândurile următoare care sunt modelele de manichiură cu care puteți jongla în vara anului 2022. În plus, descoperiți și care sunt modelele de pedichiură care se află în topul preferințelor din acest sezon cald.

 

Modele de manichiură la modă în vara lui 2022

În sezonul cald,  modelele înflorate  nu vor dezamăgi și nu se vor demoda niciodată.

Inclusiv în anul 2022 sunt regăsite în topul preferințelor doamnelor. Cu cât există mai multe modele de unghii cu flori în culori cât mai diverse, cu atât mai bine. Acest model de unghii este foarte apreciat și va lăsa întotdeauna o impresie plăcută.

Cu toate că s-a tot menționat că se va renunța la aceste modele de unghii care sunt destul de încărcate și mai mereu multicolore, iată că vara anului 2022 aduce culori peste culori și modele de unghii cât mai  sofisticate, aplicate sau pictate direct pe unghii.

Acesta este sezonul în care  modelele complexe  sunt premise și te poți juca cel mai mult cu imaginația.

În ceea ce privește culorile adoptate, poți crea modele absolut superbe în  diverse culori  care să te reprezinte, însă cele pe care trebuie neapărat să le ai, sunt cele cu un aspect fresh și energic, care să înlocuiască manichiura clasică, de toate zilele.

modele de manichiura la moda in vara 2022

Citeste si: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

De asemenea, poți opta pentru modelele de  unghii stiletto, unghiile ușor  rotunde  sau  ovale  și cele  pătrate, dacă te simți mai bine cu ele, însă în anul 2022, acestea par să aparțină de domeniul trecutului.

În acest sezon cald,  modele în gel de culori pastelate  par să fie la mare căutare, iar dacă sunt  scurte  și delicate, cu siguranță vei atrage toate privirile din jurul tău. Pe lângă acest model în culori pastelate, poți apela la clasicele non culori  alb și negru. Fie că le vei avea separate sau chiar combinate, cu siguranță vor deveni o variantă numai bună de purtat.

Deși în acest an suntem nevoite să renunțăm la  unghiile stiletto, ușor  rotunde ovale  și cele  pătrate,  clasicul  French  nu a dispărut încă din preferințele doamnelor, încă reprezentând o variantă de care poți profita, dacă îți place în mod deosebit acest model.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

unghii colorate pentru sezonul cald

Citeste si: Cum să obții un machiaj natural. "O femeie bine machiată este cea care știe să-și pună în valoare trăsăturile frumoase"

În caz contrar, acestea par să se afle oarecum pe un loc mai jos în preferințele doamnelor, în materie de modele de unghii. În vara anului 2022, cele care sunt pictate și care au diverse elemente sau chiar animăluțe desenate, sunt cele care domină deoarece acestea se fac remarcate cu repeziciune.

Un alt model de unghii aflat în preferințe anul acesta, este cel în  culori pastelate, „stropite” cu mici  diamante  sau  pietricele  ori chiar  aplicații  făcute din acryl. Una dintre aceste variante va reprezenta alegerea ideală, dacă nu veți avea tendința de a exagera în ceea ce privește acest tip de accesorii pentru unghii.

Pentru a fi în pas cu tendințele în ceea ce privește moda anului 2022, încearcă totuși să nu duci lucrurile la extrem. Totul ține de alegerea și preferințele personale, însă cu toate acestea, mai bine mergi pe ideea „mai puțin înseamnă mai bine”, în acest caz.

modele de unghii rotunde

Citeste si: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată. „Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi”

 

Modele de pedichiură pentru vara lui 2022

În vara anului 2022, atunci când vine vorba despre modelele de pedichiură pe care le poți aborda, tot ce se poate spune, exact ca la modelele de manichiură, este să îți lași creativitatea să zboare. Astfel, modelele sunt nesfârșite și nimic nu te poate opri din a-ți pune la încercare abilitățile.

În cazul în care printre preferințele tale se numără și modelele de pedichiură  strălucitoare, atunci cu siguranță vei îndrăgi stilurile care combină accesoriile și sclipiciului cu proprietățile lacurilor de unghii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poți începe prin a testa modelele de pedichiură  pe jumătate de unghie, un model cu  umbre  sau la culorile monocromatice  poți adăuga un  sclipici  contrastant aplicat asimetric pe unghie sau  pietre  care pot fi aplicate peste oja care este încă umedă.

Pentru a obține un look cât mai îndrăzneț, însă totodată pentru a-ți păstra aspectul feminin, poți opta pentru o  culoare discordantă, folosind  pastelurile  care nu dezamăgesc niciodată.

modele de pedichiura la moda in vara 2022

Citeste si: ISTORIA și evoluția MACHIAJULUI din antichitate până în prezent

Pentru a crea un model care deține un  amestec de culori, în anumite cazuri poate să fie dificil, însă cu toate acestea dacă vei folosi, de exemplu, o bandă de casetă pentru a crea liniile drepte, nu ai de ce să îți faci griji. Poți opta pentru  aplicații, pentru a sublinia trecerea dintre culori sau cu ajutorul unei pensule profesionale, cu care vei obține un model grafic, absolut interesant.

Imprimeurile drăguțe nu se vor demoda niciodată, iar dacă vrei un model de pedichiură pentru o vara modernă, atunci poți apela la detaliile care atrag atenția cu siguranță în această vară, precum  bulinele imprimeurile florale aplicațiile  și  motivele exotice.

Pentru a obține un model de pedichiură potrivit pentru vară, poți folosi  culori contrastante, fie că optezi pentru  autocolante  sau  aplicații. Iar dacă vei acoperi modelul cu un lac, atunci cu siguranță vei avea o pedichiură minunată, care va dura câteva săptămâni bune.

modele de unghii pentru vara

Citeste si: Obține programări online la coafor, cu o aplicație dedicată



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies