Cum arată Gabriela Cristea nemachiată. „Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi”

Cum arata Gabriela Cristea nemachiata
Cum arata Gabriela Cristea nemachiata

Se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară, însă puțini știu cum este de fapt în spatele camerelor de filmat. Iată cum arată Gabriela Cristea namachiată și cum au reacționat fanii la imaginile cu ea.

Gabriela Cristea uimește publicul cu aparițiile sale fabuloase pe micile ecrane, fiind totodată un exemplu pentru doamnele care își doresc să fie la modă. Vedeta și-a obișnuit fanii cu ținutele, make-upul și coafurile extravagante, însă de data aceasta a vrut să arate tuturor adevărata ei înfățișare. Iată cum arată Gabriela Cristea nemachiată și fără filtre de înfrumusețare.

Citeste si: Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Cum arata Gabriela Cristea nemachiata
Cum arata Gabriela Cristea nemachiata[Sursa foto: Instagram]

Cum arată Gabriela Cristea nemachiată

Vedeta de televiziune și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu ultimele fotografii publicate! Nemachiată, pozată la primele ore ale dimineții, mulți dintre urmăritori pur și simplu nu au recunoscut-o, unii dintre ei lăsându-i chiar o serie de comentarii acide.

Soția lui Tavi Clonda apelează la produsele de beauty, la fel ca orice altă femeie, însă de data aceasta a preferat să arate lumii întregi cum se prezintă chipul ei dimineața.

Nu este pentru prima dată când Gabriela Cristea încarcă pe rețelele de socializare fotografii cu ea nemachiată. În urmă cu ceva timp, frumoasa prezentatoare de televiziune a apărut în mediul online fără pic de make-up, purtând un tricou simplu, în timp ce gătea omletă. Fanii au avut păreri împărțite: unii au spus că arată extrem de bine fără machiaj, alții că este complet schimbată și de nerecunoscut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. „Mama a fost statistician, la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul..."

Cum arata Gabriela Cristea nemachiata
Cum arata Gabriela Cristea nemachiata[Sursa foto: Facebook]

Ce trucuri de frumusețe aplică Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele de socializare, drept pentru care a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani care abia așteaptă să vadă cu ce noutăți mai vine prezentatoarea. Pe lângă sesiunile lungi de discuții, Gabriela Cristea le oferă doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc tot felul de sfaturi de îngrijire a tenului.

Recent, prezentatoarea de televiziune a prezentat o rutină de îngrijire a tenului în mediul online, moment în care a și apărut în fața camerei de filmat complet nemachiată.

Tot atunci, Gabriela Cristea a dezvăluit că cele două sarcini i-au lăsat pe corp câteva semne destul de vizibile.

„Viața e făcută din momente și momente. Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi, pentru ca alte împliniri să-și facă loc în viața ta, dar și momente când trebuie să te refaci fizic.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu le-am parcurs cu bucurie pe toate, iar acum încerc să mă refac fizic după cele două nașteri și un surplus de kilograme care au lăsat semne vizibile pe corpul meu, vergeturile, a susținut Gabriela Cristea pe contul ei personal de Instagram.

Citeste si: Cine este VIOREL LIS. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie"

Cum arata Gabriela Cristea nemachiata
Cum arata Gabriela Cristea nemachiata[Sursa foto: Instagram]

Cum se întreține Gabriela Cristea? Cât a cântărit cel mai mult?

De-a lungul anilor, Gabriela Cristea a oscilat mult în greutate, având la un moment dat silueta unui fotomodel. Ulterior, vedeta de televizune s-a îngrășat mult, mai ales din cauza procedurilor pentru a rămâne însărcinată. După ce a născut, vedeta acumulase zeci de kilograme și chiar a recunoscut, la un moment dat, că a ajuns să cântărească și 86 de kilograme.

„Am avut undeva pe la 86 de kilograme şi aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate şi cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulţi oameni care ar trebui să-şi ia măsurile de preacuţie”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni televizate.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este DANI OȚIL. „A fost o lupta grea și nedreaptă, încă de la început"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies