2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!
2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Taurul este o zodie plina de calitati si totusi, o zodie dificila. Nu este nevoie neaparat sa studiezi astrologia ca sa intelegi asta. In plus, cu totii avem oamenicu care, oricat de mult am incerca, pur si simplu nu ne intelegem si cu care nu vom reusi niciodata sa avem o relatie, in mod special de dragoste.

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur! Taurul este o zodie plina de calitati si totusi, o zodie dificila. Nu este nevoie neaparat sa studiezi astrologia ca sa intelegi asta. In plus, cu totii avem oamenicu care, oricat de mult am incerca, pur si simplu nu ne intelegem si cu care nu vom reusi niciodata sa avem o relatie, in mod special de dragoste.

2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!
2 zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur![Sursa foto: PixaBay]

Care sunt semnele zodiacale care sunt cel mai putin compatibile cu zodia Taur?

Cele mai nepotrivite zodii pentru zodia Taur sunt zodiile Leu si Varsator. Taurul este un semn zodiacal foarte realist, care adora sa se relaxeze insa nu ii va placea, nu va iubi si nu se va intelege bine cu oricine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Este, inainte de orice, un semn zodiacal foarte incapatanat, caruia ii place sa fie extrem de rasfatat. Este guvernat de zodia Venus si adora confortul si luxul. Unui nativ din zodia Taur ii place sa fie independent si prefera sa evite aventurile spontane cu risc ridicat. Prefera sa isi planificee totul, sa se organizeze bine. Este la modul general un semn bland si pasnic, care adora sa aiba companie si prieteni pe viata.

Se bazeaza de obicei pe compania celor care nu incearca sa il influenteze in vreun fel, din acest motiv intampina dificultati in a se intelege cu zodiile Varsator si Leu.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11- 17 aprilie 2021. Două zodii, impas pe destin

Iata care sunt cele 2 zodii care nu se vor intelege si nu vor avea niciodata o relatie cu un Taur:

Leu si Taur

Nativii din zodia Leu adora spontaneitatea si se distreaza fara planuri preconcepute. Este mai mult pe latura salbatica iar acest aspect ingreuneaza relatia cu un Taur. Ambele semne tind sa caute loialitatea in oamenii cu care interactioneaza. Ambele semne isi doresc sa aiba relatii stabile si solide cu oamenii pe care ii intalnesc. Totusi, desi au aceeasi dorinta pentru acelasi gen de relatie, intre ei exista multe conflicte, asta datorita personalitatii lor puternice si influente.

Pentru ca sunt amandoi atat de intensi, cei doi nu pot forma o pereche si nu ii putem vedea vreodata intr-o relatie, nici macar in una de prietenie.

Varsator si Taur

Varsatorul este unul din semnele zodiacale caruia nu ii place sa isi faca planuri si care vrea sa faca totul de unul singur, fara a fi nevoie sa se bazeze pe o alta persoana pentru a supravietui.

Fericirea Varsatorului chiar nu depinde de ceilalti. Varsatorul isi doreste ca Taurul sa fie sincer, creativ si sa arate cine este fara restrictii. Taurul nu este foarte bun in a se deschide si a fi el insusi. Daca are reusi sa faca acest lucru, ar deveni mult mai atragator pentru Varsator, dar din pacate nu este cazul, iar aceste 2 semne nu vor putea niciodata sa aiba o relatie romantica.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies