Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 11 - 17 aprilie 2021. Două zodii, impas pe destin

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru fiecare zodie. Iată ce rezervă astrele.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile vine cu o avertizare pentru mai multe zodii, care se pot trezi cu blocaje afective și cu probleme la nivel emoțional. În plus, sănătatea poate fi afectată în această săptămână. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Săptămâna care urmează se focusează pe comunicare și blocaje afective. Negocieri, atunci când este vorba de carieră, a cărui deznodământ nu-l pot analiza decât studiind astrograma complexă a fiecăruia.

Blocajele afective țin de dragoste și de impasul în care ajung compatibilii și incopatibilii în relațiile lor, inclusiv de familie. Sănătatea poate fi afectată de un prea-plin energo-magnetic astro-planetar.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Vă avertizam de multă vreme de tensiunile uraniene ce se pot răsfrânge asupra tuturor, indiferent chiar de zodia în care v-ați și ne-am născut. Spuneam atunci de explozii, incendii, evenimente tip șoc și uitați cum se confirmă aceste lucruri,cel puțin în țara noastră (patron Uranus).

Pe un butoi cu pulbere stau sănătatea voastră, cariera sau dragostea (familia, căsătoria, copiii, rudele, prietenii).

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Schimbări majore pe cer, a cadrului astral, care vă vizează în mod direct. Sănătatea ține de chestiunile profunde karmice de le aveți înscrise pe karma personală. Tzunami în plan sentimental(dragoste, copii, familie), care vă poate da toată viața și toate planurile peste cap.

Cariera și business-ul sunt într-un moment de cumpănă, de aceea cei mai mulți căutați parcă acul în carul cu fân sau moloz…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Luna are nevoie de lumina Soarelui, voi aveți nevoie de orientare pentru a nu orbecăi pe Axa Destinului. Întunericul poate să vă ducă pe un drum înfundat și să nu vedeți nici măcar calea de întoarcere sau unde și cum să cotiți pentru a vă relua calea(dragoste, carieră, business, justiție, dușmani vizibili și invizibili).

Nici sănătatea pare să nu fie sub cele mai bune auspicii. Stare care se poate croniciza.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU

Leu- La voi lucrurile se pot acutiza, dacă spuneam mai devreme de stări ce se pot croniciza. Poate fi vorba direct de sănătatea voastră sau a cuiva drag, căci aveți înscris și risc de accidente și incidente. Incidentele se pot produce și în casă și în afara casei.

Adică, pe carieră sau relațiile de business, asocieri, colaborări și parteneriate. Dragostea se poziționează între ciocanul și nicovala astro-karmică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Și la voi se declanșează principiul dominoului în săptămâna următoare. Cred că știți că este suficient ca cineva să atingă prima piesă și toate pot pica pe rând.

Ordinea este aleatorie, căci ține de astrograma complexă a fiecăruia. Dar sigur fiecare piatră are inscripționat pe ea segmentele de destin care vă interersează cel mai mult: dragoste, sentimente, copii, carieră, business, sănătate, justiție, job.

Citeste si: Cinci lucruri pe care le iubești la bărbații din Zodiile de Foc

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Intrați într-un ring de box, atunci când privesc și analizez aspectele astrale pe termen scurt și mediu.

Relațiile sentimentale(dragoste), de familie, profesionale (carieră și business), dar și toate tipurile relaționale sociale sunt incluse aici. Mă refer la autorități. Aspectele astro-magnetice pe care Luna le generează în raport cu celelalte planete, mă duc cu gândul la cumpenele karmice inclusiv pe sănătate…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION

Scorpion- Impas pe destin, iar căile de eliberare le pot studia doar pe astrograma complexă karmică( cu viețile anterioare ale fiecărei persoane). Dragostea este prima pe lista previzională a săptămânii viitoare(căsătorii, iubiți, copii, frați, părinți sau alte rude). Pe locul doi este cariera și business-ul (relațiile intrinsece pe care le aveț, dezvoltații în plan socio-profesional). Pe locul trei este siguranța Dvs. fizică.

Citeste si: 5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!

Horoscopul săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Săptămâna viitoare va trebui să evoluați la trapezul circului, fără să aveți plasă de siguranță sub voi. Jucați la două capete atunci când este vorba de amor sau lucrul acesta o face persoana din certificatul de căsătorie(dragoste). Cei care nu sunt căsătoriți se joacă cu focul, iar acest lucru se poate răsfrânge asupra carierei,sănătății și integrității fizice.Explicațiile le văd pe karma vieților anterioare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Viața voastră ca o adevărată probă sportivă în săptămâna care vine. Vă și întrebați care?! Gimnastica și evoluția la bârnă. Sunteți oare suficient de antrenați și antrenate pentru o astfel de încercare? Dragostea cere roata completă pe bârnă. Asta dacă nu vă ia amețeala și vă afectați sănătatea. Evident, riscuri de accidentare! Cariera și gândurile vă pot destabiliza de pe acestă bârnă de 10 cm.

Citeste si: Horoscop dragoste! Două zodii își găsesc sufletul pereche în luna mai

Horoscopul săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Destinul ca o partidă de șah, așa se conturează în perioada următoare. Cine joacă cu albele și cine joacă cu negrele?! Eu voi alege întotdeauna piesele albe și fac și prima mutare…Vi se poate da șah la dragoste. Vești care vă pot destabiliza, mai ales dacă sunteți căsătoriți/te. Acestea vă pot da organismul și sănătatea peste cap. Cariera și business-ul le pot orienta conform astrogramei Dvs.

Horoscopul săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Și voi intrați în ring, chiar de luni! Judo este sportul care se vede pe astrograma generală a săpămânii viitoare. Aspectele astrale sunt de așa natură și vă spun că lupta va fi dură. Doar nu vreți să luptați cu halberele și bucatele, că vă vor afecta sănătatea!... Dragostea va fi supusă dușurilor reci și încă nu este cald pe astrograma karmică a niciunui muritor. Cariera poate fi îngenuncheată în ring.

Rămâi pe kfetele.ro pentru a descoperi și săptămâna următoare ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

O mare enigmă a horoscopului: Bărbatul Taur

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies