5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!

5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!
5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!

Iată cele 5 semne pe care trebuie să le urmărești pentru a-ți da seama dacă partenerul te înșală.

Bărbații sunt campioni în ceea ce privește trucurile prin care pot ascunde o a doua persoană din viața lor. Însă femeile sunt cei mai eficienți detectivi atunci când vine vorba de spionarea partenerului de viață.

În cele mai multe cazuri însă, îți poți da seama dacă partenerul de viață joacă la două capete doar urmărind câteva schimbări în comportamentul lui de zi cu zi!

5 SEMNE CĂ PARTENERUL/PARTENERA TE ÎNȘALĂ

1.Trimite mesaje la ore neobișnuite și se ferește de tine atunci când ești în apropiere

Dacă partenerul/partenera începe din senin să scrie mesaje la orice oră din zi și din noapte, este clar că ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare. Stă treaz până târziu? Se trezește mai devreme ca de obicei și primul lucru pe care îl face este să-și verifice mesajele? Nu lasă telefonul din mână de câte ori se duce la baie? Iese râzând, cu ochii în telefon, de

la baie și te ignoră total? Toate aceste gesturi sunt de fapt semnalele unui triunghi amoros.

2.Observi că rutina lui/ei zilnică s-a schimbat brusc

Partenerul tău obișnuia să aibă anumite tabieturi: trezirea la o oră cât mai târzie, un duș rapid, un espresso alături de două-trei țigări, job, te sună la prânz ca să te verifice și se întoarce acasă între 18.00

și 18.30. Acum, lucrurile s-au schimbat radical. Se trezește dimineața cu noaptea-n cap și pleacă la alergat sau la sală, bea ceai și ajunge acasă după 21? Acestea sunt semne clare că nu ești singura persoană din viața partenerului tău.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

3.Schimbările de dispoziție bruște

Începi să crezi că problema este la tine pentru că partenerul tău trece brusc de la o stare la alta. Acum are un comportament dulce și drăgăstos și cinci minute mai târziu devine furios și frustrat, fără ca tu să îi dai vreun motiv serios. Atunci când încerci să porți o conversație, te respinge și se preface că nu înțelege ce vrei să-i transmiți? Acesta este al treilea semn că persoana de lângă tine are pe altcineva.

5 semne că partenerul te înșală

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

4.Vine foarte târziu de la job și nu îți spune niciodată pe ce a cheltuit banii

Partenerul tău avea un program fix la serviciu și dintr-o dată observi că apar ore suplimentare, rămâne până târziu la job și pleacă mai devreme de acasă dimineața?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Până acum țineați banii la comun și dintr-o dată el îți propune să vă separați finanțele? Acesta este un alt semn că partenerul tău ascunde ceva.

5.Intuiția te avertizează că partenerul calcă strâmb

Chiar dacă toate semnele par să indice că partenerul te înșală, intuiția ta va fi cea care îți va da răspunsul corect. Schimbările de comportament ale persoanei iubite ne pot induce în eroare uneori, însă ceea ce simți tu în legătură cu acest subiect este de fapt adevăratul răspuns.

Nu înceta nicio secundă să crezi în intuiția ta!

5 semne că partenerul te înșală

Citeste si: 10 tips and trick pentru a îți îngriji tenul și pielea corespunzător!

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies