Horoscop financiar: Zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

zodia care risca sa piarda tot
aceasta este zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

Această zodie nu are nicio șansă până la finalul lunii aprilie și va reuși să piardă tot ce a câștigat de-a lungul timpului. Despre cine este vorba?

Deși este sezonul lui, nativul Berbec va reuși să piardă tot la finalul lunii aprilie. Din păcate, nu contează tot ce-a agonisit de-a lungul timpului căci se va duce pe apa sâmbetei.

Horoscop financiar: zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

Berbec

Este încă sezonul tău, Berbec, așa că bucură-te cât durează că nu vei mai rezista mult timp! Vei atinge încrederea maximă și exprimarea de sine și toată lumea te va adora, atunci când Mercur trece în semnul tău pe data de 3 aprilie.

La luna nouă de pe 11, aveți intenții de a vă acorda o mai mare îngrijire de sine, chiar și atunci când nu se uită nimeni. Planeta voastră conducătoare, Marte, se mută în Rac pe data de 23 aprilie, ceea ce aduce tristețe în viaţa voastră. Colegul tău de cameră sau partenerul de viață provoacă dramă și perturbă liniștea cu care v-ați obișnuit. Această tensiune vă poate determina să luați o decize radicală și să plecați din locuința pe care o împărțiți.

Citeste si: Compatibilitate zodii 2021! Cu cine te potrivești în funcție de zodie?

zodia care pierde tot horoscop
acesta este nativul care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop Dragoste Berbec

Deși luna aceasta este mai concentrată pe sine decât pe relație, crește o tensiune cu partenerul tău din 11 aprilie până în 20 aprilie, când ești extrem de fixat de muncă.

Astfel vă veți da seama că dacă nu veți încerca să reparați problemele mici, până la finalul lunii aprilie veți avea parte de singurătate.

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care se îmbogățește la începutul verii!

horoscop financiar zodie care pierde tot
acest nativ este extrem de ghinionist și va pierde tot până la finalul lunii aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Bani Berbec

Venus intră în sfera dvs. financiară pe data de 14 aprilie și nu veți fi deloc trist când vă veți uita la soldul contului dvs.

de verificare. Pe 26 aprilie însă, luna plină din Scorpion aduce o scădere financiară care vă va lăsa cu gura căscată, având în vedere că nu vă veți aștepta la așa ceva.

Asigurați-vă că luați totul cu calm și răbdare, altfel totul se va duce de râpă la finalul lunii aprilie, când nu veți mai avea ce să reparați.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop dragoste: Zodiile care se potrivesc cel mai bine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies