Compatibilitate zodii 2021! Cu cine te potrivești în funcție de zodie?

Compatibilitate zodii 2021
Compatibilitate zodii 2021

Iată cu cine poți avea o relație sănătoasă și durabilă în funcție de zodie.

Iată un ghid al compatibilităților între zodii!

Astfel, poți afla cu ce zodie te potrivești, din punct de vedere astrologic.

Citeste si: Care sunt zodiile care îți pot citi gândurile? Află cui nu trebuie să-i spui minciuni

Compatibilitate Berbec – Gemeni

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de compatibili cu Gemenii, întrucât împărtășesc aceeași dorință de a experimenta lucruri noi.

Ambele zodii sunt amatoare de senzații tari, nu ai cum să identifici un moment anost într-o relație Berbec-Gemeni. Plini de energie, acești nativi se completează reciproc și împărtășesc aceleași puncte de interes.

Compatibilitate Taur – Rac

Taurii sunt caracterizați prin nevoia de siguranță și de stabilitate, partenerii ideali care pot să ofere aceste lucruri fiind nativii din zodia Rac. Aceștia sunt familiștii zodiacului, fiind adepții relațiilor de lungă durată.

Atât Taurii, cât și Racii sunt extrem de sensbili și se implică total atunci când iubesc. Fidelitatea este caracteristica lor esențială, iar în intimitate aceste zodii se completează perfect.

Compatibilitate Gemeni – Vărsător

Gemenii sunt extrem de compatibili cu Vărsătorii, întrucât ambii nativi sunt adepții călătoriilor și petrecerilor fără sfârșit. Ei vor fi cei care vor pleca ultimii de la o zi de naștere sau de la o întâlnire cu prietenii.

Mai presus de toate, Gemenii și Vărsătorii au o compatibilitate extremă la nivel de prietenie, de aici fiind doar un pas până la o relație sănătoasă și durabilă de dragoste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Compatibilitate zodii 2021

Compatibilitate Leu – Leu

Nativii din zodia Leu, în mod surprinzător, fac casă bună între ei.

Având caracteristici care pot funcționa împreună, Leii se pot completa reciproc, fiind mereu cu picioarele pe pământ. Acești nativi vor ști să anticipeze mișcările partenerului, fapt care îi va ajuta în relația de cuplu, întrucât adoră controlul și siguranța.

Compatibilitate Fecioară – Capricorn

Nativii din zodia Fecioară sunt extrem de compatibili cu cei din zodia Capricorn. Este vorba despre firi extrem de sensibile, dar puternice în esență.

Fecioarele și Capricornii au ca scop stabilitatea financiară și suportul permanent din partea omului din viața lor. Acești nativi vor fugi de perteneri nehotărâți și schimbători.

Compatibilitate Balanță – Gemeni

Nativii din zodia Balanță au capacitatea de a echilibra un Geamăn și de a-l ghida către succes. Balanțele și Gemenii se completează în ințiative, creativitatea caracteristică acestor nativi fiind limanul care îi aduce împreună.

Citeste si: Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

Compatibilitate Scorpion- Scorpion

Dacă ești născut în zodia Scorpion, perechea ideală va fi nativul din aceeași zodie. Din punct de vedere emoțional, vă completați perfect, emotivitatea voastră devenind un atu atunci când vă oglindiți personalitatea în partener.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Compatibilitate zodii 2021

Compatibilitate Săgetător – Leu

Săgetătorii formează perechea perfectă cu nativii din zodia Leu. Ambii caută atât stabilitate financiară, cât și emoțională. Firi puternice, cu opinii fixe, greu de clintit atunci când își formează o anumită părere, acești nativi se completează perfect în relațiile de cuplu.

Compatibilitate Capricorn – Taur

Dacă te-ai născut în zodia Capricorn, Taurul este cel care îți va oferi echilibrul suprem în relația de cuplu. Întrucât aveți personalități puternice și dominante, veți ști cum să gestionați ieșirile partenerului de viață. Paradoxul este că ambii nativi devin supuși în momentul în care iubesc.

Compatibilitate Pești- Balanță

Nativii din zodia Pești vor face casă bună cu Balanțele. În general, Peștii au nevoie să fie împinși de la spate pentru a evolua și se așteaptă să primească acest imbold din partea omului din viața lor. Peștii și Balanțele pot forma un întreg și atunci când aceste zodii se întâlnesc, se poate vorbi despre acea potrivire perfectă.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies