Care sunt zodiile care îți pot citi gândurile? Află cui nu trebuie să-i spui minciuni

zodii care iti citesc gandurile
de aceste zodii ar trebui să te ferești dacă nu vrei să îți citească gândurile

Fie că este vorba despre al șaselea simți sau poate puteri paranormale, acești nativi îți pot citi gândurile dintr-o privire. La cine trebuie să fii atent?

Unii nativi au capacitatea de a citi ce gândește celălalt fără ca măcar să spună vreun cuvânt. Care sunt zodiile pe care nu trebuie să le minți sub nicio formă și care își vor afla și cea mai mică idee fără ca măcar să o verbalizezi?

Zodiile care îți pot citi gândurile

Cititul gândurilor poate fi chiar o artă, dacă știi cum să folosești această putere pe care nu mulți o pot avea.

Acești trei nativi știu să dibuiască orice altcineva nu ar spune prin cuvinte.

Taur

Intuitivi și mereu conștienți de propriile emoții, taurii funcționează ca o adevărată oglindă în relația cu cei dragi. Universul lor interior, dominat de sentimente multiple, însă dintre cele mai intense, i-a făcut să aprecieze mai mult comportamentul nonverbal al partenerului de conversație, decât vorbele pe care le spune acesta..

De cele mai multe ori, taurii realizează care este miza adevărată a unei discuții încă din primele minute, iar asta fără să fie prea atenți la cuvinte rostite de celălalt.

Citeste si: Horoscop întunecat pentru anul 2021! Iată cum acționează magia asupra zodiilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

zodii care citesc ganduri
acești nativi îți pot citi gândurile orice ai face[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Intuiția nativilor din zodia Balanță este legendară. Se vor baza exclusiv pe aceasta atunci când vor interacționa cu oricine le va ieși în cale și nimic nu le va schimba părerea, dacă sentimentul pe care îl au este negativ. Pur și simplu balanțele sunt atât de sensibile, încât află fiecare emoție a partenerului de conversație și o folosesc apoi pentru a înțelege și afla adevăratele intenții ale acestuia.

Dacă ceva nu se simte bine, probabil că nu e.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021

horoscop zodii care citesc ganduri
acești nativi îți pot citi cu ușurință gândurile[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii trebuie să aibă un detector de minciuni ascuns pe undeva, pentru că simt un neadevăr de la mare distanță. E practic imposibil să-i minți, ceea ce le dă calitatea de a fi mereu cu un pas înaintea celuilalt.

Cum pot face asta? Sunt în primul rând sinceri față de ei. Și nu au niciun motiv să coboare ștacheta pentru o altă persoană. Pe lângă asta, au o privire ca o oglindă, care oprește din start orice tentativă de minciună.

Acestea fiind spuse, încearcă să fii sincer atât cu tine cât și cu acești trei nativi ai zodiacului, asta dacă nu vrei să fii luat în colimator de la primele cuvinte pe care le spui. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscopul Arhanghelului MIHAIL. Care sunt zodiile aflate sub protecția lui!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies