Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru a doua săptămână a lunii martie.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7- 13 martie 2021 vine cu multe surprize, din cauza Lunii Albe în Capricorn. Trei zodii trec prin momente dificile și pot fi îngenunchiați de probleme. Iată care sunt zodiile binecuvântate în această săptămână:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

 

Berbec- O săptămânâ ce debutează cu Luna Albă în Capricorn, Soare, Venus și Neptun în Pești.

Pentru că pe 8 Martie este Ziua internațională a Femeii, dați-mi voie să urez tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani. Venus este planeta fertilității, iar Luna Albă susține femeia de tip EVA. Pe 9 Martie este Ziua Bărbatului, de aceea respectul meu merge către toți cei care iubesc copiii, familia calmă și caldă.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR


Taur- Lilith și Uranus sunt dublate de Norocul Divin în săptămâna care vine. Toți cei cu credință și frică de Dumnezeu vor fi susținuți, în timp ce ceilalți pot fi îngenuncheați. Spiritual vorbind... O perioadă în care doar persoanele care au așteptări de la ele vor să descopere secretele karmei lor personale(dragoste, copii, business, carieră, sănătate, justiție, studii), extrem de complexe(aspecte favorabile).

Citeste si: Ce zodii se îndrăgostesc nebunește până la sfârșitul lunii aprilie? 5 nativi își găsesc perechea

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]


Gemeni- Rolul și rostul în viață este dat de părinții fiecăruia dintre noi, că de aceea avem o săptămână care-i cinstește și-i aniversează. Cum Axa Karmică este în Gemeni, sper că ați văzut filmul Mamma Mia și legăturile puternice ce stau la baza relației mamă-fiică.
Cum în Taur sunt Lilith și Uranus, cariera este corelată cu justiția(terestră sau divină) și controalele. Sănătatea și dragostea pot fi în pericol!

Citeste si: Zodii care trec printr-o despărțire dureroasă până la începutul verii

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC


Rac- Cum în prag de nouă săptămâna va fi Luna în zodia opusă a Capricornului, e clar că ceva scârție în relații(dragoste, asocieri, carieră, business, familie) și vă atenționează asupra compatibilităților care pot fi disfuncționale, cu grad mare de ruptură(cuadratură Lună-Kiron).

La mulți ani tuturor mamelor, bunicilor, dar și tăticilor și bunicilor responsabili. De ce nu, surorilor și fraților care au și ei grijă.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscop dragoste: Zodii care încep să-și înșele partenerii în a doua jumătate a anului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies