Zodii care trec printr-o despărțire dureroasă până la începutul verii

despartire zodiac
acești nativi sunt ghinioniști în ceea ce privește relațiile conjugale

Anul 2021 vine cu provocări mari pentru acești trei nativi. Până la sfârșitul verii vor trebui să treacă prin despărțiri dureroase.

Acești trei nativi vor cunoaște succesul pe toate planurile, însă fiecare va trebui să aleagă ce-și dorește cel mai mult: banii sau familia. Astfel că, până la începutul verii fiecare dintre aceste trei zodii va rămâne fără sufletul pereche din cauza alegerii făcute. Important este ce alege fără ca sănătatea emoțională să fie pusă în pericol.

Trei nativi vor trece prin despărțiri dureroase până începutul verii

Berbec

Simți că până la începutul acum te-ai bucurat destul de iubire sau de viața de familie sub o formă sau alta. Oricare ar fi motivul tău, atenția ta începe să se îndrepte asupra proiectelor tale. Astfel, până când vara va veni, vei reuși să aduni de partea ta mulți parteneri de afaceri și vei dezvolta latura ta antreprenorială. Urmează o despărțire destul de dureroasă din cauza acestui lucru, dat fiind faptul că familia nu-ți înțelege planurile mărețe.

Citeste si: HOROSCOP. Top trei zodii care îşi iubesc partenerul indiferent de defecte

zodii despartire
acești nativi vor trece printr-o despărțire și vor suferi enorm până la începutul verii[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioară

Deși cunoști succesul financiar, nu același lucru se poate spune și despre viața amoroasă.

Loviturile din trecut te fac să-ți pierzi controlul. Însă, veștile rele nu se opresc aici. Până la începutul verii vei da cu piciorul unei mari iubiri pe care ai așteptat-o atâta vreme. Te vei întrista destul de mult și îți vei consuma energia la televizor sau stând pur și simplu în pat cu telecomanda în mână. Încearcă să îți revii ușor-ușor și să te pui cu picioarele pe pământ.

Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!

Vărsător

În 2021 te concentrezi foarte tare asupra școlii. Înveți, te dezvolți profesional, iar munca ta va fi căutată și apreciată. Așadar, nu te descuraja când lucrurile nu îți ies din prima. Important că e că la final va fi bine.

Pe plan sentimental va fi plin de tristețe și amărăciune. Ai unele dubii legate de partenerul tău de viață, așa că până la începutul verii vă veți despărți. Problemele se vor rezolva odată cu trecerea timpului, însă va fi mult de așteptat și va trebui să ai extrem de multă răbdare. Este posibil să se întâmple ceva important ce va schimba cursul vieții fără ca măcar să îți dai seama.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

despartire zodii horoscop
pentru acești nativi sunt pregătite provocări neașteptate[Sursa foto: PixaBay]

Mai este posibil ca nativii să se bazeze prea mult pe prieteni și pe sfaturile lor și prea puțin pe ei înșiși și de aici să vină o serie întreagă de neplăceri și de nemulțumiri, însă mai bine să îți asculți instinctul și să faci tot ce-i mai bine pentru tine. Nativii ocupă o poziție nouă sau aceea pe care au ocupat-o până acum se află într-o transformare și responsabilitățile s-au modificat, însă nimic nu e prea complicat dacă acordăm puțin timp noutăților.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce iti dicteaza o aventura vs casatorie, in functie de zodia din care faci parte!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies