5 zodii care pierd bani în luna martie. Ce spun astrele?

5 zodii care pierd bani în luna martie. Ce spun astrele?
5 zodii care pierd bani în luna martie. Ce spun astrele?

Luna martie se anunță săracă din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. Cine va avea ghinion și va rămâne fără resurse?

În luna martie, din păcate, anumite zodii vor pierde bani buni pentru care au muncit mult de-a lungul timpului. Citește articolul în continuare pentru a afla care sunt cei 5 nativi care vor plânge după agoniseala de o viață.

5 zodii pierd bani în luna martie

Berbec

Luna martie  va fi plină de lacrimi și vești îngrijorătoare. La muncă, nimic nu mai merge ca înainte, e posibil chiar să afli că vei fi dat afară.

De asemenea, vei investi toți banii pe care i-ai strâns de-a lungul timpului într-o afacere despre care nu știi prea multe lucruri. Ai grijă în ce investiții te arunci cu capul înainte, s-ar putea să pierzi. 

Citeste si: Cele trei zodii care vor avea un Martie incredibil de prost. E cea mai grea luna a anului pentru ele!

zodiac februarie
câteva zodii vor pierde bani în luna februarie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gemeni

Gemenii au avut multe de cumpărat pe timpul pandemiei, nu toate lucrurile la fel de importante. Vor vedea la începutul anului 2021, mai precis în martie, că toate cheltuielile au fost în zadar. Cea mai mare tragedie va fi că acești nativi vor rămâne fără bani, iar salariul va întârzia să apară de la o lună la alta. 

Citeste si: HOROSCOP. Top trei zodii care îşi iubesc partenerul indiferent de defecte

Rac

Din păcate pentru raci, luna martie a lui 2021 nu vine cu vești tocmai îmbucurătoare. Cei mai mulți dintre nativi vor pierde sume importante de bani, dar care vor putea fi destul de ușor recuperați. Cu toate acestea, resursele financiare pierdute erau necesare pentru un proiect destul de important. 

zodii care pierd bani
din punct de vedere financiar, anumite zodii vor avea ghinion în luna februarie[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leii nu au probleme în general când vine vorba de bani, doar că în luna martie ceva îi atrage spre febra cumpărăturilor și se vor trezi că toate economiile strânse la sfârșitul anului trecut

au pierit mai repede decât s-ar fi așteptat. 

Balanță

Nativii balanță sunt puțin mai norocoși față de ceilalți. Fiind extrem de lacomi când vine vorba de bani, aceștia au reușit să strângă o sumă frumușică în conturi. Problema este că îi vor cheltui pe produse pentru amenajarea casei sau chiar cumpărarea unei noi locuințe, în speranța că își vor întemeia o familie. Până la urmă, în luna martie, balanțele vor rămâne cu banii dați dar și cu apartamentul mult visat.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 23 ianuarie 2021! O zodie are probleme în familie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies