Zodiile care plâng în luna februarie. Ziua Îndrăgostiților îi prinde despărțiți

zodii care plang luna februarie
să fii îndrăgostit înseamnă să fii vulnerabil și să gândești cu inima

Să fii îndrăgostit înseamnă să gândești cu sufletul și astfel să nu vezi anumite defecte ale partenerului. Din această cauză, 5 zodii vor suferi din dragoste în luna februarie.

Câțiva nativi ai zodiacului au făcut mari compromisuri de-a lungul timpului în ceea ce privește dragostea. Începutul lui 2021 nu vine nu vești bune pentru aceștia. Dragostea le-a făcut pe anumite zodii să ajungă în locuri întunecate și de aceea vor avea parte de suferințe și lacrimi în luna februarie. 

Zodiile care plâng în luna februarie

Nu este deloc greșit să fii îndrăgostit și să iubești din toată inima, însă nu ar trebui să îți pierzi capul atunci când crezi că ți-ai găsit persoana potrivită.

Dragostea poate aduce lacrimi și inimi frânte, iar 5 nativi ai zodiacului vor experimenta acest lucru pe propria piele.

Berbec

Nativul acestui zodiac se îndrăgostește extrem de greu, însă atunci când o face pune foarte multă pasiune și suflet. De aceea, vor suferi extrem de tare în luna februarie 2021 atunci când vor afla că partenerul de viață îi va respinge și va alege pe altcineva în loc.

Ceea ce nu suportă berbecii este să fie mințiți, așa că mai bine să le spuneți adevărul în față decât să așteptați momentul prielnic pentru a le da vestea care oricum îi va face să plângă.

despartiri zodii luna februarie
dragostea te face să judeci cu inima și astfel poți să fii rănit mai ușor[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Dacă nativul gemeni s-a îndrăgostit este semn bun! Căci persoanele născute sub acest semn zodiacal cu greu își deschid inima. Cu toate astea, nativii gemeni sunt foarte atrași de orice persoană ar sta în jurul lor.

Norocoșii îndrăgostiți vor avea parte de separări cu certuri și țipete în luna februarie. Încearcă să fii calm, chiar dacă ai impresia că ți-ai pierdut iubirea vieții. 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10- 16 ianuarie 2021. Trei zodii, sub presiune

Balanța

Balanța reușește să-și pună toată viața în relația pe care a construit-o și de aceea va ieși foarte șifonată atunci când va afla că totul se năruie, în luna februarie 2021.

Nimic nu va reveni la normal, ceea ce-i va face pe nativii balanță să se întrebe cu ce au greșit și să încerce să se schimbe. Nu e nimic în neregulă cu balanța, însă așa a vrut destinul, n-ai ce-i face!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

despartire zodii luna februarie
luna februarie vine cu lacrimi pentru anumite zodii[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Nativul săgetător este extrem de impertinent în relațiile conjugale, însă foarte iubitor. Poate că micile defecte l-a făcut pe partener să i-a decizia de a-și îndrepta atenția către altcineva. La cât este săgetător de mândru, va lăsa impresia că nu suferă, însă în adâncul sufletului vor curge râuri de lacrimi.

Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!

Rac

Racul a încercat de-a lungul anului 2020 să își găsească un partener de viață care să-i îndeplinească toate cerințele dar mai ales să îl iubească. Când în sfârșit l-a găsit, nativul rac va fi dezamăgit, acesta îl va părăsi. Își va da seama că racul nu este pregătit pentru o iubire adevărată și îl va lăsa în urmă.

Încearcă să te concentrezi pe lucrurile importante din viața ta, chiar dacă dragostea este unul dintre ele.

Poate că în luna februarie a lui 2021 nu este momentul tău pentru a fi fericit, însă nu trebuie să disperi. Va veni lumina și pe strada ta!

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 15 ianuarie 2021! Află ce zodie semnează un contract important ce le poate schimba destinul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies