Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 10 - 16 ianuarie 2021. Trei zodii, sub presiune

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Pericol și schimbări de destin pentru trei zodii, începând de săptămâna viitoare. Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

Astroloaga Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru toate zodiile.

După ce Venus a intrat în Capricorn, se anunță vești uluitoare la începutul săptămânii, dușmani vizibili și invizibili pentru două trei zodii. Chiar și cei care credeau că au parte de un destin liniștit vor fi uimiți de modul în care evolează lucrurile în săptămâna următoare.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Vestea bună este că Marte a părăsit constelația voastră, vestea mai puțin bună este că Soarele natal va face aspect de cuadratură cu Venus intrat în Capricorn, care va viza dragostea(familia, casa, copiii), cariera și sănătatea(a voastră sau a cuiva apropiat). Cum aspectele sunt pur orientative, date de aspectele astrale ale perioadei, pe astrograma complexa a fiecăruia, aspectele pot diferi…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR


Taur- Un preambul la anul Bivolului de Metal, care va începe pe data de 12 februarie în acest an, căci Marte a intrat în constelația voastră. Voi analiza acest aspect și voi face un Horoscop Chinezesc 2021 cât de curând. Știți cum arată o oală sub presiune?! Cu Marte mai adaug cuvântul PERICOL. La unii marcată este cariera și sănătatea, la alții dragostea și familia.

Știți ce misiune karmică aveți?!?

Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]


Gemeni- Vă spuneam săptămâna trecută de cât de dificil va fi acest an. Deja s-a declanșat mecanismul, că Marte a intrat în Taur și se apropie vertiginos de conjuncția Uranus Retrograd-Lilith din sectorul astral al dușmanilor vizibili și învizibili, penitenței terestre sau karmice(aspecte generale, care pot diferi pe astrograma individuală), afecțiunilor care pot scăpa de sub control(sănătate).

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Opoziția Soarelui natal cu Venus și Pluton din Capricorn vă ia la întrebări relația sentimentală sau matrimonială(dragoste). Cum mulți nici nu știți cât sunteți de compatibili cu cineva, dacă aveți înscris sortit(ă) sau nu, vă și întrebați ce mecanisme ascund harta astrală personală, de apar dispute, neînțelegeri, conflicte, etc. Chiar și cei care zic că stau pe roze, vă spun că aspectele pot să vă afecteze.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce semnificație au cifrele din CNP, potrivit lui Mihai Voropchievici

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies