Zodiile care vor deveni părinți în 2021! Ce poate fi mai frumos decât să dai naștere unui suflet?

Horoscop
Horoscop

Noul an aduce vești bune pentru nativii a trei zodii. Aceștia au șanse să își formeze propria familie, iar dacă deja sunt părinți, familia lor se va mări cu un nou membru.

 

Anul 2021 aduce vești bune pentru trei nativi. Aceștia vor deveni părinți și fie își vor forma propria lor familie, fie vor avea parte de o nouă minune în familia lor deja existentă. Sunt zodii care vor avea noroc în carieră, la bani sau în dragoste, însă următoarele trei zodii vor avea un copil, lucru foarte îmbucurător. Ce poate fi mai frumos decât să dai naștere unui suflet?

Citeste si: Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

Cele trei zodii cu adevărat norocoase

Pesti
Pesti

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pești. Nativilor acestei zodii li se va schimba viața la 180° când vor afla că devin părinți.

Această veste va fi o surpriză îmbucurătoare, chiar dacă nu se așteptau ca acest lucru să se întâmple sau dacă nu își planificaseră venirea pe lume a unui copil. De asemenea, să nu uităm faptul că anul 2020 este anul schimbărilor și al noutății, așa că este important să simțim oportunitățile care se ivesc pe parcursul anului și să realizăm tot ce ne-am propus.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

Gemeni
Zodia gemeni

Gemeni. În cazul în care în anul 2020 ați sperat să deveniți părinți, anul 2021 vă va îndeplini aceasă dorință arzătoare. Spre finalul anului, vi se vor împlini visele de a crea o minune însă suflețelul vostru se va naște abia în 2022. Într-o perioadă în care toate speranțele s-au năruit,veți obține de la Univers răspunsul la toate rugăciunile închinate pentru apariția unui Bebeluș în viața voastră.

Citeste si: Eclipse 2020. Ce schimbări uriașe vor aduce în viața ta

Rac
Zodia rac

Rac. În sfârșit vă veți bucura de idealul familial mult dorit dintotdeauna. Chiar dacă nu aveați venirea pe lume a unui nou membru de familie, trebuie să acceptați această schimbare de statut cu brațele deschise, pentru că până la finalul anului curent veți deveni părinți.

Dacă vă simțiți nepregătiți, e important să fiți conștienți de faptul că pentru un copil, nu ești niciodată pregătit în totalitate, dar e o experiență care îi conferă un sens existenței voastre.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Zodiile care își spun adio până la finalul lunii ianuarie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies