20 martie - trei evenimente astrale uriașe. Acest echinoctiu va produce schimbări majore în toate zodiile

20 martie - trei evenimente astrale uriașe. Acest echinoctiu va produce schimbări majore în toate zodiile
20 martie - trei evenimente astrale uriașe. Acest echinoctiu va produce schimbări majore în toate zodiile

Echinocțiul de primăvară este el însuși un eveniment astral foarte important. Insa acum este acompaniat de inca doua evenimente astrale uriase cu impact major in toate zodiile

Dar atunci când este acompaniat de încă două evenimente astrale uriașe, este bine să ne înarmăm cu răbdare, pentru a putea traversa liniștiți zona de turbulențe pe care o va aduce această conjunctură astrală.

Ziua de 20 martie este puternică. În continuare suntem cu planeta Mercur în mers retrograd, până pe 28 martie, ceea ce va afecta serios mersul tuturor lucrurilor și a programărilor. Neașteptatul poate apărea de oriunde.

Echinocțiul de primăvară va avea loc pe data de 20 martie.

Fenomenul are loc în timpul zilei de miercuri, la ora 23:58. Odată cu echinocțiul de primăvară în emisfera de nord începe primăvara din punct de vedere astronomic și durează aproximativ 92 de zile. Este momentul în care Soarele, în mișcarea sa aparentă anuală, trece prin punctul de intersecție al eclipticii cu ecuatorul ceresc, ziua fiind egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ.

Există două astfel de fenomene: echinocțiul de primăvară și echinocțiul de toamnă.
Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru această săptămână. Cele mai ghinioniste zodii. Necazurile se ţin lanţ de ele

Cele două puncte de pe ecliptică, în care se află Soarele în momentul echinocțiului, se numesc puncte echinocțiale, fiind denumite punctul vernal și, respectiv, punctul autumnal. Astfel, în același moment, în emisfera sudică se produce echinocțiul de toamnă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În emisfera sudică a Pământului, fenomenul este invers, acest moment marcând începutul toamnei astronomice, în regiunile polare, în emisfera nordică, începe lunga zi polară, iar în cea sudică începe noaptea polară, care vor dura, fiecare, câte 6 luni.

Citeste si: 5 zodii scapă de GHINION în această PRIMĂVARĂ. Urmează un val de energie pozitivă pentru ele

Potrivit astronomilor, vom asista la un fenomen și mai spectaculos în luna martie, atunci când oamenii din întreaga lume vor putea admira o altă super lună!

Tradiția spune că evenimentul astronomic, ce se va petrece pe 20 martie, mai este denumit și „super luna viermilor” și este momentul ce desemnează apariția acestor vietăți pe pământ, ca semn al venirii primăverii! Potrivit oamenilor de știință, într-un an putem admira doar trei astfel de evenimente astronomice: în ianuarie, în februarie și în martie.

Acesta este momentul în care Luna va fi cu 30% mai luminoasă și cu 14% mai mare decât o lună plină obișnuită.

Desigur, acesta este și un bun prilej pentru pasionații de fotografie să realizeze cadre cu adevărat ieșite din comun.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Alocații mărite substanțial. Guvernul a făcut marele anunț

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies