2019, anul marilor DESPĂRȚIRI. 5 cupluri de zodii își spun adio

2019, anul marilor DESPĂRȚIRI. 5 cupluri de zodii își spun adio
2019, anul marilor DESPĂRȚIRI. 5 cupluri de zodii își spun adio

2019, anul marilor DESPĂRȚIRI, in care 5 cupluri de zodii își spun adio si va trebui sa o ia de la capat

Anul 2018 a trecut, a lăsat în urmă momente unice și clipe greu de uitat, însă a venit momentul ca nativele să meargă înainte și să înfrunte cu capul sus noul an. Acesta se anunță a fi norocos pentru anumite zodii, însă unele nativele vor da nas în nas cu ghinionul.

Cinci native vor fi nevoite să-și găsească din nou echilibrul și liniștea interioară, deoarece despărțirea de iubit le va face să treacă prin momente cumplit de grele.

Cu multă răbdare, voință și putere, vor reuși pe parcursul a câtorva luni să se pună din nou pe picioare și să-și recapete optimismul.

Citeste si: HOROSCOP COMPLET FEBRUARIE 2019. Cele mai importante previziuni pentru fiecare ZODIE

Iată care sunt cele 5 cupluri ale zodiacului care vor fi nevoite să-și ia adio:

Berbec-Scorpion

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Femeia Berbec s-a dovedit de-a lungul timpului a fi o zodie puternică, greu de manipulat sau de învins. Cu toate acestea, se pare că iubitul Scorpion îi pune gând rău și o face să sufere mai mult ca niciodată. Despărțirea de persoana iubită o face să devină pesimistă, irascibilă și depresivă, dar cu ajutorul celor apropiați își revine rapid și-și recapătă optimismul.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 3 ani. Două zodii vor deveni miliardare! Din 2019 începe fericirea

Gemeni-Capricorn

Cuplul format din femeia Gemeni și bărbatul Capricorn a demonstrat de-a lungul timpului că, în ciuda diferențelor majore de temperament, relația poate rezista cu ajutorul dragostei. Cu toate acestea, se pare că anul 2019 le aduce sfârșitul relației, deoarece nativa își surprinde partenerul cu o altă femeie, lucru imposibil de uitat și de iertat.

Citeste si: HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Depresia postnatală. Semne clare ce te ajută să recunoști o problema foarte serioasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies