2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului

2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului
2019 - un an cu adevărat FERICIT pentru 5 ZODII. Cine sunt norocoşii Horoscopului

Fiecare dintre noi va trăi în felul sau experienţă lui 2019, însă pentru cinci zodii impactul acestui an va fi unul puternic, potrivit ce-spun-astrele.ro. Energia astrelor va fi una de vibraţie înalta şi va avea puterea de a le schimbă viaţă în bine. Haideţi să vedem depre ce zodii este vorba!

GEMENI

2019 va fi un an cu adevărat fericit pentru 5 Zodii. Un an cu adevărat special! Pentru nativii Gemeni,  anul 2019 poate fi un an generator de conflicte, dar printr-o foarte bună stăpânire de sine şi cu multă orientare, veţi reuşi să applanati lucrurile şi să aduceţi fericirea pentru cei din jurul vostru.

La începutul anului va veţi retrage puţîn din tumultul vieţii şi va veţi acordă o perioada de relaxare, de recuperare, urmând că din martie să daţi startul unui lung şir de întâmplări glorioase.

Anul acesta veţi fi gata pentru orice, iar cu o asemena atitudine veţi reuşi să deschideţi multe uşi.  Veţi fi persoană potrivită la locul potrivit iar intuiţia va va conduce exact acolo unde trebuie pentru a înregistra cele mai mari succese.

Veţi şti exact când trebuie să acţionaţi şi de asemenea, când trebuie să va opriţi pentru a nu va expune riscurilor.

Un an bun per ansamblu, în care va veţi simţi mai fericiţi şi mai împliniţi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscopul pentru următorii 5 ani. Scorpionii vor fi vedetele zodiacului, Fecioarele sunt protejate de Divinitate până în anul 2022

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies