“2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om!” Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată

“2022, anul în care îl cresc pe ce de-al doilea om!” Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată
Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată

Raluca Lăzăruț, în vârstă de 40 de ani, pe care îi va împlini pe 5 Noiembrie, se pregătește pentru nașterea celui de-al doilea copil al ei!

Raluca Lăzăruț a fost în urmă cu aproape 7 ani, printre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Deși succesul ei era foarte mare, ea a decis să se stabilească în America. În urmă cu puțin timp, a anunțat pe rețele de socializare că va da din nou naștere!

Raluca Lăzăruț a anunțat că este însărcinată

Îndrăgita fostă prezentatoare TV, împreună cu soțul ei, Horațiu Boeriu, așteaptă cu nerăbdare ca zilele următoare să devină din nou părinți.

Cei doi mai au o fetiță pe nume Gemma, în vârstă de doi anișori, care știe deja că va avea un nou partener de joacă.
„2022, anul în care am crescut al doilea pui de om, dar încă nu știu să-mi țin plantele în viață“, a anunțat Raluca Lăzăruț, la malul mării, în Monterey Bay, că este însărcinată a doua oară.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz! Frumoasa prezentatoare de la noi a devenit mamă în secret

Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Totodată, vedeta mărturisește că s-a adaptat de minune în America, și că nu regretă decizia de a renunța la cariera în televiziune. Ea este extrem de fericită acolo, alături de familia ei, și nu ia în calcul restabilirea în țară.
„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare.

Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale. Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis.
De niciun fel”
a mărturisit Raluca Lăzăruț în urmă cu ceva timp.

Citeste si: “Nu e ca și cum n-o mai primesc în casă!”. Vlad Gherman a fost surprins când a aflat că Oana Moșneagu nu se mai întoarce acasă

Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Care sunt regulile de stil vestimentar ale lui Cătălin Botezatu. "Nu recomand bărbaților să se îmbrace colorat la o nuntă"

Cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț în America

Fosta prezentatoare TV a luat decizia de a se muta în urmă cu 8 ani în Statele Unite ale Americii, între timp devenind mama unei fetițe, iar în curând, familia ei mărindu-se cu o surioară sau un frățior pentru fetița sa, Gemma. Raluca Lăzăruț este neschimbată, având însă o strălucire aparte datorită noului rol din viața sa: cel de mamă.

Din postările pe rețelele de socializare, se poate observa fericirea Ralucăi Lăzăruț. Aceasta a devenit mama pentru prima oară, în secret, în anul 2020, fără a cineva să își dea seama de faptul că ea este însărcinată. Vedeta a simțit să facă marele anunț abia când fetița ei a împlinit patru luni.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Un mare secret.” Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale, înainte de a se căsători

Raluca Lăzăruț a anunțat că este din nou însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,A fost foarte riscant.” Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

“În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștină cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!” a postat în urmă cu doi ani, Raluca Lăzăruț pe Instagram.
Micuța Gemma este copia fidelă a mamei sale, de la care a moștenit mare parte din trăsături, mai ales ochii albaștri: „Totul se învârte în jurul ei. Chiar așa se întâmplă. Gemma, să nu crești. E o capcană”, a spus Raluca Lăzăruț.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit!”. Carmen de la Sălciua a anunțat că se căsătorește, în urmă cu doar câteva ore

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies