29 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

29 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”
29 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

Atât telespectatorii, cât și concurenții show-ului matrimonial de la Kanal D au asiatat la un moment de-a dreptul emoționant. Ștefania și Cristian sunt foarte fericiți împreună, iar în ultima ediția au declarat sincer iubirea pe care și-o poartă.

Fiecare concurent în parte a pășit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni sufletul pereche. Unii s-au hotărât mai greu, nefiind siguri pe sentimentele care îi încearcă, însă un lucru este cert: emisiunea își îndeplinește treptat obiectivul. Spunem acest lucru pentru că Ștefania și Cristian formează deja un cuplu, iar îl ultima ediție și-au deschis inimile și au vorbit sincer despre dragostea pe care și-o poartă.

Citeste si: Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."

Ștefania și Cristian, declarații de dragoste în Casa Iubirii

După o perioadă în care s-au dezbătut subiecte sensibile și neplăcute, în casă vine și motivul de sărbătoare. Ștefania și Cristian, noul cuplu format în cadrul emisiunii, nu își mai ascund sentimentele și vorbesc deschis despre iubire, pasiune și înțelegere.

Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au recunoscut acest lucru în fața colegilor și celor de acasă.

Momentul a fost de-a dreptul emoționant, iar fanii sunt încântați să îi vadă în sfârșit împreună. 

„M-am îndreptat către Ștefania și a fost o atracție fizică. Atunci când am spus că m-am îndrăgostit, m-am cam jucat cu cuvintele, dar ulterior am văzut că mă uit la ea într-un fel. Și ea la mine. Dacă mă uitam doar eu, îmi puneam niște semne de întrebare și încercam să o las mai moale.

Văzând că și ea îmi oferă priviri, atenție și așa mai departe, m-am atașat și acum cred că sunt îndrăgostit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ieri și până astăzi m-am tot gândit la ea. Nu știu ce o să fie. Dacă este real, dacă nu. Ea mi-a confirmat.

Știu că mă place. De abia așteptam să o văd”, a mărturisit Cristian, printre aplauzele și zâmbete.

Citeste si: 29 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda a izbucnit în plâns „M-am pierdut ca om”

Ștefania a recunoscut că nu se aștepta să se îndrăgostească de Cristian, mai ales că și-a dorit cu orice preț pe cineva mai mare ca vârstă.

Destinul a avut alte planuri pentru ea, iar acum este împlinită, fericită și nerăbdătoare să descopere, la brațul noului ei partener, pasul următor în viață.

„Simt că îmi place foarte mult Cristian. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit de el. Nu mă așteptam să vin aici să mă îndrăgostesc și mai ales de o persoană de vârsta mea, dar cuprinde puțin din toate și este exact ce am eu nevoie la acest moment.

El m-a făcut să dau jos bariera pe care o aveam, iar ata am apreciat foarte mult. Chiar mă bucur pentru ce s-a întâmplat”, a declarat Ștefania în Casa Iubirii.

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ștefania și Cristian, primul sărut în Casa Iubirii

În urmă cu doar câteva zile, Ștefania și Cristian și-au dat întâlnire în camera roșie. Printre vorbe dulci și priviri a avut loc și primul lor sărut. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să îi vadă pe cei doi împreună, mai ales că au observat încă din primele apariții strânsa conexiune dintre ei.

Deși sunt încă timizi și stângaci, Ștefania și Cristian au planuri împreună, ba chiar au dezvăluit că ar putea renunța la anumite lucruri în favoarea relației lor.

„Până acum nu am mers pe siguranță, cumva m-am apropiat de persoana de lângă mine doar fizic, ca să nu ajung să mă rănesc sentimental, ca să nu pun sentimente. În tine văd o siguranță, adică, dacă ar fi ceva serios, chiar, probabil, aș avea sentimente. Nu-mi place să fiu rănită sau să nu mai stau eu liniștită psihic și să-mi fac probleme”, i-a spus Ștefania lui Cristian, înainte de primul sărut.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa Iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla și confesiunile celorlalți concurenți, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies