29 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a izbucnit în plâns „M-am pierdut ca om”

casa iubirii 29 aprilie 2022
29 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a izbucnit în plâns „M-am pierdut ca om”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, confesiunile lasă urme adânci asupra concurenților, aspect valabil și în cazul Iolandei care a izbucnit în plâns.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, ce își dorește mai exact Iolanda de la sufletul ei pereche, dar și despre mărturisirile acesteia, cu privire la fostele relații. Acesta să fie oare motivul pentru care nu și-a mai putut stăpâni lacrimile?

casa iubirii azi

Citeste si: Horoscopul iubirii pentru luna mai 2022. Surprizele se țin lanț

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care

se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

„Fiecare om este diferit. Concurenții noștri sunt diferiți. Au niște povești de viață atât de frumoase cu toții, extrem de sensibile multe dintre ele. Eu nu o să le scot așa public decât atunci când ei vor fi pregătiți. Dacă ei vor fi pregătiți, atunci o să-i susțin.

O să le fiu alături. Și o să încerc să-i ajut în a povești anumite lucruri. Poate nu vor reuși de la bun început să spună multe lucruri, dar o vor face pe parcurs, cu siguranță”,  a declarat Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului, Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Cine este Grațiela din Casa Iubirii. „Eu am venit pentru Robert. Azi am aflat că a fost descalificat”

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce își dorește Iolanda de la sufletul ei pereche

Iolanda a spus încă de la intrarea sa în Casa iubirii, că își dorește foarte tare să își întâlnească alesul care o va completa și o va face să se simtă cu adevărat iubită.

De asemenea, concurenta își dorește un partener care să știe cum să își exprime sentimentele.

Se simte determinată să se lase cucerită, având anumite așteptări de la bărbatul care îi va rămâne pereche pentru tot restul vieții. Prin urmare, aceasta își dorește să vadă străduință din partea celui care va dori să o aibă lângă el.

Bărbatul perfect ar trebui să fie calm, dar să fie și vorbăreț.

Știu că e un paradox, dar vreau să și vorbească când e cazul, dar să fie foarte calm în timp ce vorbește.”, a răspuns Iolanda, la intrarea în Casa iubirii.

iolanda din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

 

Iolanda a izbucnit în plâns

Așa cum în fiecare zi de joi, concurenții din Casa iubirii obișnuiesc să facă mărturisiri din viața lor personală, pentru a se deschide în fața celorlalți participanți ai show-ului de dating, dar și în fața publicului telespectator, Iolanda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în momentul în care a mărturisit un aspect important din viața sa.

Dori a fost cea care a deschis oarecum acest subiect al relațiilor trecute, declarând că ea nu ar fi de acord că viitorul său iubit să păstreze o relație de prietenie cu fosta. Iar de aici, Iolanda a simțit nevoia să mărturisească că ea a fost, înainte de toate, prietenă bună cu fostul său iubit. Atât de bună, încât după ce au decis să se despartă, cei doi au mai locuit împreună timp 3-4 luni, până când aceasta și-a găsit un nou apartament. În plus, cei doi au păstrat relația de prietenie, mai bine de 1 an jumătate, până în momentul în care acesta și-a găsit o altă parteneră de viață.  

Iolanda și fostul său iubit discutau deschis despre absolut tot, chiar și de partenerii cu care își dădeau întâlnire, iar vestea că acesta are o nouă relație, a venit cumva pe neașteptate pentru Iolanda, ținând cont că era deschisă încă portița de „ Ce ar fi dacă.. ne-am împ ă ca?”.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

casa iubirii concurenti

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

În momentul în care prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a întrebat-o pe Iolanda: „ Ai ieși la o cafea cu fosta iubita a lui Mihai?”, aceasta nu a fost atât de dornică, zicând: „ Nu-i vorba că sunt geloasă, dar eu am o problem ă. Poate puțină neîncredere în mine sau poate câteodat ă nu mă simt atât de frumoasă și când văd pe cineva...”.

Cu toate acestea Iolanda este conștientă de motivul pentru care a devenit de-a lungul timpului, geloasă. „ Am avut o relație foarte toxică, nu a funcționat și am pierdut cam tot din mine și cred că nu m-am ridicat în totalitate... încă ”, au fost cuvintele Iolandei, spuse cu lacrimi în ochi, semn că respectiva relație a afectat-o destul de mult.

În prezent, Iolanda a realizat că niciun băiat nu merită să facă pe cineva să sufere în acest fel, mințind-o constant că se va schimba, însă niciodată să nu fie adevărat. Este conștientă că în prezent, nu s-ar mai întoarce la el sub nicio formă și că nu ar mai accepta ce a acceptat de la el, de la niciun alt viitor partener.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla și confesiunile celorlalți concurenți, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii 2022

Citeste si: Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

28 Aprilie 2022 - Casa Iubirii. Radu a trecut peste despărțire „Am ales greșit fata”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies