Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”
Ce vârstă are Natalia Nigai din Casa Iubirii. „Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”

Natalia este noua concurentă care s-a alăturat fetelor în Casa Iubirii de la Kanal D, după ce în gala trecută a fost eliminată Bianca.

Gala de duminică a show-ului de la Kanal D a venit cu surprize atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Eliminarea Biancăi l-a dezamăgit pe Robert, concurentul care începuse să aibă sentimente puternice pentru ea. După numărarea voturilor, participanții emisiunii matrimoniale au decis să îi acorde lui Cătălin șansa de a rămâne în continuare alături de ei, astfel că Bianca a fost cea care a plecat acasă.

Iată cine este și ce vârstă are Natalia, noua fată din Casa Iubirii.

Citeste si: Ce vârstă are KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa"

Ce vârstă are Natalia Nigai

Natalia Nigai este noua concurentă din Casa Iubirii, are 23 de ani și s-a născut în Republica Moldova.

Tânăra s-a stabilit în urmă cu mulți ani în Italia, acolo unde are funcția de secretară în cadrul unei companii. Fata se descrie ca fiind foarte timidă, sensibilă, sinceră și deschisă, lucruri pe care le-au observat și băieții.

Natalia a dezvăluit faptul că a fost implicată într-o relație de lungă durată, mai exact de 5 ani, însă totul s-a terminat în urmă cu mai multe luni. Casa Iubirii este pentru tânăra o oportunitate excelentă de a simți din nou fiorii dragostei.

„Este o experiență nouă. Vreau să uit puțin de Italia, să încerc lucruri noi și poate să mă îndrăgostesc, dar îmi trebuie mai mult timp ca să fac pasul acesta. Aș vrea o iubire adevărată și aș vrea ca iubitul meu să mă pună pe primul loc”, a spus Natalia.

Citeste si: Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ de la CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce varsta are Natalia de la Casa Iubirii
Ce varsta are Natalia de la Casa Iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

Robert a fost cel care i-a făcut ochi dulci Nataliei și se pare că atracția este reciprocă. Despre el a mărturisit deja că este diferit de ceilalți băieți în ceea ce privește aspectul fizic, lucru pe care îl apreciază.

Întrebat de prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, cum i se pare Natalia, Robert s-a grăbit să înșiruie câteva calități pe care le-a observat încă de la prima interacțiune.

„Foarte frumoasă, caldă, simpatică. Mi-a plăcut!”, a spus Robert.

Natalia Nigai pare să fie pe gustul colegelor din Casa Iubirii care au și primit-o cu brațele deschise. Chiar și așa, fetele au dezvăluit că vor fi un pic mai reținute la început, asta pentru că nu își doresc să ajungă în situația în care au fost cu Bianca, pe care nu o mai suportau absolut deloc.

Citeste si: Ce vârstă are IOLANDA BUZILĂ de la CASA IUBIRII. „Mi-a spus să fiu eu, să încerc să nu vorbesc prea mult, pentru că vorbesc foarte mult și să încerc să fiu cât se poate de reală"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

cine este natalia nigai

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies