3 locuri pink pentru fanii filmului Barbie

locuri pink
Locuri pink

De-a lungul timpului, păpușa Barbie a reușit să schimbe lumea, conceptul despre frumusețe, dar și dorințele fetelor. Acest icon este în strânsă legătură cu nuanța roz, care ne trimite instant cu gândul la păpușa plină de farmec și stil.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva locuri roz și instagramabile, pe care fanii filmului Barbie trebuie neapărat să le viziteze, pentru o experiență de neuitat!

De unde a pornit toată isteria cu această culoare

locuri pink pentru fanii filmului barbie
Locuri pink pentru fanii filmului Barbie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cine a inventat papușa Barbie. Icoana eternă a modei care a revoluționat industria jucăriilor!

Păpușa Barbie a revoluționat piața jucăriilor și a creat o adevărată nebunie de-a lungul timpului, deoarece orice fetiță își dorea această păpușă.

Barbie este asociată cu o lume magică a vatei de zahăr roz și simbolizează feminitatea absolută. Odată cu lansarea filmului, luna aceasta, lumea a început să fie și mai dornică să aibă lucruri roz sau să se fotografieze în locuri unde predomină această culoare. Este interesant de știut faptul că pentru producția acestui film s-a folosit atât de multă vopsea roz, încât s-a creat o criză a acestei nuanțe de vopsea.
Filmul Barbie a fost lansat la cinema pe 21 iulie 2023 și s-a bucurat de încasări uriașe în toată lumea, încă din primele zile. Cu această ocazie, întreaga strategie de marketing a luat o mare amploare și marile brand-uri de fashion au creat colecții speciale, inspirate din filmul Barbie. Astfel, fanele de toate vârstele, din întreaga lume, au putut să își achiziționeze diverse accesorii roz sau inscripționate cu numele celebrei păpuși.
Mai mult, orice femeie a putut să adopte un stil vestimentar bazat pe culoarea roz, care a acaparat magazinele în această perioadă. Chiar și rochiile de absolvire au fost inspirate de culoarea fucsia în acest sezon.

 Locuri „pink” pentru toți fanii filmului Barbie

filmul barbie
Filmul Barbie[Sursa foto: freepik]

Vara aceasta, orice fan al filmului își dorește să creeze conținut original, fotografiind locuri unde există într-o mare proporție culoarea roz, pentru a le posta pe rețelele de socializare.

Acest eveniment a creat multe oportunități pentru influencerii din toată lumea, care s-au străduit să aibă un look Barbie cât mai original și creativ.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Iată câteva locuri roz care te vor fermeca din prima și unde sunt vitale ședințele foto:

Lacul Hillier

locuri instagramabile
Locuri instagramabile[Sursa foto: freepik]

Situat în Australia, lacul Hillier este un lac unde apa are culoare roz. Cu o lungime de 600 de m și o lățime de 250 de m, lacul este lângă Oceanul Indian, fiind separat de o plajă cu nisip fin. Cu toate că multe locuri de acest tip își schimbă culoarea apei, Lacul Hiller își păstrează fabuloasa culoare roz, pe întreg parcursul anului. Aici au fost create numeroase ședințe foto, datorită unicității locului.

Palatul Craigievar

locatii roz
Locații roz[Sursa foto: freepik]

Rozul este asociat atât cu Barbie, cât și cu prințesele și poveștile fantastice. De aceea, ce poate fi mai potrivit pentru o lume fantastică, decât un castel roz? Acesta este situat în Scoția și arată precum un Loc desprins din povești. Nu doar că arată minunat și este o locație perfecta pentru poze spectaculoase, dar are și o poveste impresionantă, putând fi vizitat de turiști.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Pink Sands Beach

plaja cu nisip roz
Plaja cu nisip roz[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețeta de sarmale a celebrei păpuși Barbie, realizată de chef Roxana Blenche. “Dacă Barbie ar fi româncă, ar mânca numai sarmale!”

Chiar și păpușa Barbie adoră să meargă la plajă, fiindcă aceasta poate fi achiziționată și alături de costume de baie, ochelari de soare, pălărie și accesorii. Ba mai mult, prima păpușă Barbie purta un costum de baie întreg, în dungi albe și negre. În Bahamas există o locație parcă desprinsă din rai, unde pare că ai ajuns într-un basm. Plaja Pink Sands Beach este una în care apa este extrem de deschisă la culoare, iar nisipul are o nuanță de roz pal. Întregul peisaj de poveste este înconjurat de palmieri și de vegetație. Cu siguranță acest loc este unul în care orice fan al filmului Barbie își dorește să ajungă!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

6 accesorii de care orice femeie are nevoie, indiferent de vârstă

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies