Rețeta de sarmale a celebrei păpuși Barbie, realizată de chef Roxana Blenche. “Dacă Barbie ar fi româncă, ar mânca numai sarmale!”

sarmale barbie
Rețeta de sarmale a celebrei păpuși Barbie, realizată de chef Roxana Blenche. “Dacă Barbie ar fi româncă, ar mânca numai sarmale!”

După isteria lansată de filmul Barbie, Roxana Blenche a creat o parodie specială pentru celebra păpușă creată în anul 1959. Care sunt pașii pentru cele mai gustoase sarmale ale păpușii cu părul bălai!

Filmul Barbie, în regia Greței Gerwig a avut cele mai mari încasări și a devenit cel mai profitabil film, regizat de o femeie. Cu amuzament, bucătarul a pregătit alături de soacra sa o rețetă de sarmale. 

Roxana Blenche: “Daca Barbie ar fi româncă, ar mânca sarmale cu smântână roz. Vă prezint rețeta de sarmale ale lui Barbie!”

Ingredientele pentru sarmalele lui Barbie

Citește și: Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea! Cheful a dezvăluit care este trucul ce îi face să fie atât de delicioși

reteta sarmale roxana blenche

Citește și: La ce temperatură se coc sarmalele. Secretele sarmalelor perfecte, temperatura corectă de coacere pentru a obține sarmalele fragede și savuroase

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  • o varză proaspătă
  • 6 cepe
  • sare
  • ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri de boia dulce
  • carne tocată
  • Piper proaspăt măcinat
  • o legătură de mărar
  • două linguri pasta de ardei dulce
  • orez
  • bază de legume pentru mâncăruri (condimente)

Mod de preparare pentru sarmalele lui Barbie

Roxana Blenche: "Am luat varza si i-am scos cotorul afară, apoi am pus-o la fiert în apă cu sare. După care am luat fiecare frunză în parte, să mă asigur că este opărită. Am curățat 6 cepe măricele. Am adăugat ulei de floarea soarelui într-o tigaie, ceapa tocată, 2 grame de sare și tot amestecul l-am pus la călit. Apoi am adăugat două linguri de boia dulce.

Puteți pune boiaua și din borcan, dacă aveți control asupra lui. Am luat ceapa și am pus-o peste carnea tocată. Peste tot amestecul, am adăugat piper proaspăt măcinat. Am adăugat și o legătură de mărar proaspăt măcinat și două linguri de pastă de ardei dulce. La final am adăugat orez și puțin condiment de legume pentru mâncăruri.”

După ce amestecul este pregătit pentru sarmale, începeți să luați cate o foaie de varză pentru a prepara sarmalele.

În pasul următor trebuie să tocați niște varză pentru a o pune în oală, printre rândurile de sarmale. De asemenea o roșie tocată, o să fie pusă peste sarmale.

“Am așezat sarmalele, apoi varza tocată. Puneți apa și apoi le fierbeți timp de două ore la foc mic.”

Pentru a obține culoarea roz, chef Roxana Blenche a adăugat doar două ingrediente.

“Am dat pe răzătoare o sfeclă roșie și am adăugat smântână.” Din acest amestec, a reieșit culoarea roz pentru a ornamenta la final, sarmalele.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sarmale în foi de viță. Un preparat tradițional, ca la mama acasă!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies