Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea! Cheful a dezvăluit care este trucul ce îi face să fie atât de delicioși

Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea! Cheful a dezvăluit care este trucul ce îi face să fie atât de delicioși
Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea! Cheful a dezvăluit care este trucul ce îi face să fie atât de delicioși

Află din rândurile următoare care este rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari de la noi din țară, care de-a lungul timpului a ajuns în atenția publicului datorită talentului său culinar, dar și a felului său de a fi. Astfel, cheful și-a propus să le ofere fanilor săi, în semn de recunoștință pentru susținerea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului, o serie de sfaturi și rețete prin intermediul cărora să prepare cele mai gustoase preparate.

Sorin Bontea postează adesea pe canalul său de YouTube diferite rețete cu preparate delicioase, ușor de făcut, oferindu-le urmăritorilor săi din mediul online diferite sfaturi și trucuri pe care le-a acumulat de-a lungul anilor petrecuți în bucătărie.

De data aceasta, Sorin Bontea a dezvăluit rețeta sa de ardei umpluți. Vedeta a postat un video prin intermediul cărora explică urmăritorilor său cum pregătește, rapid, pas cu pas, o rețetă delicioasă de ardei umpluți.

Rețetă de ardei umpluți

Citește și: La ce temperatură se coc ardeii umpluți. Află temperatura precisă pentru a obține ardeii umpluți perfect copți și plini de arome

Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea
Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Sorin Bontea, pentru a prepara rețeta de ardei umpluți avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • ardei grași
  • 40 de g orez/ 100 g de carne
  • ceapă
  • carne tocată de porc
  • cimbru, sare, piper
  • ulei

Mod de preparare:

Citește și: Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți. Gospodinele pricepute îl folosesc mereu

Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea
Rețeta de ardei umpluți a lui Sorin Bontea[Sursa foto: freepik]

Sorin Bontea a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu cantitățile le pun din ochi, nici la sarmale nu cântăresc nimic, la ardeiul umplut pun mai mult orez. Pun uleiul de floarea soarelui la încins, adaug ceapa și o călesc până devine aurie. Când avem ceapa gata, punem puțină paste de tomate, o lingură, nu foarte mult. Pun și orezul, îl călesc și pe el un minut și opresc focul. Acum las compoziția la răcit.

Între timp, pun în carne sare, piper, cimbru și compoziția de orez rece. Amestecăm și asta e. O să umplu ardeii, dar până atunci, voi face și sosul. Pun două linguri de pastă de tomate, apă, puțin cimbru, piper și sare. Amestec și las să fiarbă. Pun între timp puțin ulei la încins într-o tigaie și umplu ardeii, după care îi pun să se prăjească în tigaie pe toți, pentru a le da culoare.

Pregătim și crăticioara și îi punem aici, după. După ce sosul dă în fiert, îl punem peste ei, până la buza ardeiului. Îi bagi la cuptor până sunt gata, nu există un timp exact, e în funcție de ardei și de cuptor. Îi țin la 170 de grade. Ardeii au ieșit foarte buni și cu siguranță n-o să mâncați doar unul, ci doi, trei. Poftă bună !”, a dezvăluit Sorin Bontea.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rețetă de supă de ceapă. Secretul chefului Florin Dumitrescu pentru acest preparat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies