Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți. Gospodinele pricepute îl folosesc mereu

Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți. Gospodinele pricepute îl folosesc mereu
Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți

Orice gospodină își dorește să îi ofere familiei ei cele mai bune preparate în bucătărie. Dacă ardeii fac parte din mâncărurile tale preferate, dar nu au gustul pe care vi-l doriți, ei bine, există un ingredient secret pe care îl poți adăuga. Iată cum se vor prepara!

Dacă vine vorba despre mâncăruri, gospodinele se bazează foarte mult pe vechile rețete, dar în momentul actual există foarte multe alimente care pot oferi un gust excepțional și îți pot bucura papilele gustative. Ce trebuie să pui în ardeii umpluți pentru a te bucura de o masă ca în povești.

Citeste si: Ingredientul secret pentru un sos de roșii perfect. Gospodinele pricepute îl folosesc tot timpul

Ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți

Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți[Sursa foto: Freepik]

Această mâncare este foarte des întâlnită pe masa românilor, mai ales în timpul sărbătorilor, iar multe gospodine își doresc să schimbe gustul și să creeze o nouă rețetă. Care este modul de preparare și de ce ingrediente este nevoie pentru ca ardeii umpluți să aibă un gust de-a dreptul special.

Deși unele gospodine cu experiență nici nu se gândeau, ingredientul secret pe care trebuie să îl adaugi la ardeii umpluți este cimbrul. Acesta oferă preparatului aromă și cu siguranță că vei observa diferența de gust.

Citeste si: Ingredientul care strică mâncarea în frigider chiar și după o zi. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie

Ingrediente

o cană de orez

un kg carne tocată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

10 ardei grași

trei cepe

două linguri pastă de tomate

un ou

cimbru

pătrunjel

sare

piper

Modul de preparare

Care este ingredientul secret pentru un gust mai bun al ardeilor umpluți[Sursa foto: Freepik]

Pentru început, curățăm bine ardeii, tăiem capacul și îndepărtăm toate semințele. Tocăm ceapa și o punem la călit, iar după ce s-a rumenit punem pasta de tomată, dar și trei sau patru linguri de apă. Ulterior, punem peste orezul, după ce l-am spălat cu atenție, și amestecăm câteva minute.

Tocăm pătrunjelul mărunt și îl punem peste, în cratiță. Amestecăm carnea tocată cu cimbru, sare, piper și un ou. Apoi, umplem ardeii. Aveți mare grijă să nu îndesați carnea pentru că structura lor nu va mai arăta la fel. 

Îi băgăm la cuptor pentru aproximativ 50 de minute, cel mult o oră, iar după ce au trecut 25 de minute după ce i-am băgat, adăugăm o cană de apă peste amestecată cu puțin bulion, iar apoi sunt gata de servit.

Cu siguranță vă veți bucura de gustul nou și absolut delicios. Poftă bună!

Citeste si: Ce se pune în cafea, pentru a ieși ca la cafenea

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ingredientul secret pentru un sos de roșii perfect. Gospodinele pricepute îl folosesc tot timpul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies