La ce temperatură se coc ardeii umpluți. Află temperatura precisă pentru a obține ardeii umpluți perfect copți și plini de arome

cea mai buna reteta de ardei umpluti

La ce temperatură se coc ardeii umpluți

Ardei umpluți sunt absolut delicioși și plini de arome. Însă știați la ce temperatură se coc la cuptor?

Aflați din rândurile următoare, care este temperatura potrivită

pentru că ardei umpluți să se coacă, la cuptor. In plus, descoperiți și o rețetă de ardei umpluți perfect copți, exact ca la mama acasă. 

 

La ce temperatură se coc ardei umpluți 

Atunci când vine vorba despre temperatura potrivită pentru ca ardeii umpluți să se coacă perfect, se pare că este vorba despre 200 °C, timp în care ardei umpluți se vor coace aproximativ 40 de minute. 

reteta de ardei umpluti de post
La ce temperatură se coc ardeii umpluți[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rețetă de ardei umpluți perfect copți 

Rețeta delicioasă de ardei umpluți perfect copți, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de ardei umpluți perfect copți este de 30 de minute 

Timp de preparare - 40 de minute 

Timp total - o oră și 10 minute 

Rețeta de ardei umpluți perfect copți este pentru 6 persoane 

Citește și: La ce temperatură se coace pizza. Dezvăluiri despre temperatura ideală de coacere pentru a obține o crustă crocantă și ingrediente perfect topite

Ingrediente – ardei umpluți perfect copți 

  •  ardei grași verzi și roșii, cantitatea fiind aleasă în funcție de preferințe 
  • 800 g de carne tocată, de porc 
  • 5 cepe verzi 
  • 100 g de orez cu bob lung 
  • 3 linguri de ulei 
  • o linguriță de sare 
  • o linguriță de piper negru măcinat 
  • o linguriță de cimbru uscat 
  • 3 lingurițe de boia de ardei dulce 
  • 600 ml de bulion sau 5 roșii 
  • o frunză de țelină 
  • o linguriță de zahăr 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mod de preparare - ardei umpluți perfect copți 

  1. In primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem, este să spălăm ardeii și să îi decupăm căpăcelul, astfel încât pe acolo vom adăuga umplutura. În continuare, scoatem și cotorul și scuturăm bine de sâmburi. 
  2. În continuare, vom curăța și cepele, pe care ulterior le vom tăia mărunt de tot.
    Vom avea nevoie și de o tigaie de dimensiuni mai mari, în care vom căli cepele timp de aproximativ 5 minute, odată ce în tigaie am adăugat lingurile de ulei și un praf de sare. Se călesc până când devin translucide. Ulterior, adăugăm peste ele și orezul pe care le vom căli și pe acesta timp de aproximativ trei-patru minute. După acest interval de timp, luăm tigaia de pe foc și lăsăm amestecul să se răcească. 
  3. Acum vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom așeza carnea tocată pentru a o condimenta cu sare, piper, cimbru, dar și lingurițele de boia de ardei dulce. Amestecăm ingredientele, iar ulterior peste acestea vom adăuga și amestecul călit de ceapă cu orez și începem să frământăm totul direct cu mâinile. 
  4. Acum că ne-am ocupat și de prepararea umpluturii, ne vom ocupa de sosul de roșii proaspete, în cazul în care nu utilizați bulion. Așadar, vom începe prin a spăla roșiile pe care le vom cresta cu cuțitul iar ulterior le vom pune la fiert într-o oală de dimensiuni potrivite, ă în care se află apa pusă la fiert, iar fiecare roșie va fi trecută prin ea timp de aproximativ 10 minute pentru ca ulterior să le scoatem iar după două-trei minute de așteptare să le decojim. Ulterior, roșiile le vom adăuga într-un blender element transforma într-un piure. 
  5. Acum vom începe să umplem ardeii noștri delicioși așadar, împărțim compoziția astfel încât să ne ajungă la toți ardeii pe care îi vom coace, Îi umplem bine cu carnea tocată, deasupra putem adăuga și un capac de roșii, după preferințe, și îi așezăm pe fiecare, rând pe rând, într-un ceaun sunt, în poziție verticală pentru ca umplutura să nu cadă bilete viața. 
  6. Ardeii se acoperă cu apă înfierbântată, la care vom adăuga piureul de roșii sau bulionul și sare după gust. Ceaunul se acoperă cu un capac și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 °C, timp de aproximativ 40 de minute. 
  7. După acest interval de timp, vom scoate ceaunul din cuptor și vom aștepta ca ardei umpluți să fie buni de servit. Poftă bună!  

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.  

la ce temperatura se coc ardeii umpluti
La ce temperatură se coc ardeii umpluți[Sursa foto: freepik]

Citește și: Mini Cheesecake cu bezea. Un deliciu pentru cei mici!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Burgeri cu carne de pui la grătar, felii de roșii și salată verde, o alegere excelentă! Un festin sănătos și plin de savoare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies