Mini Cheesecake cu bezea. Un deliciu pentru cei mici!

mini cheesecake cu oreo

Mini Cheesecake cu bezea

Mini Cheesecake cu bezea se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Mini Cheesecake cu bezea.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase Mini Cheesecake cu bezea, preparate așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Mini Cheesecake cu bezea 

Rețeta delicioasă de Mini Cheesecake cu bezea, absolut minunate, se prepară în doar 7 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Mini Cheesecake cu bezea este de o oră 

retete de prajituri de casa
Mini Cheesecake cu bezea[Sursa foto: freepik]

Timp de preparare - 30 de minute 

Timp total - o oră și 30 de minute 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rețeta de Mini Cheesecake cu bezea este pentru 6 persoane 

mini cheesecake reteta
Mini Cheesecake cu bezea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort de Cheesecake cu zmeură si afine, combinația perfectă pentru un desert deosebit. Deliciu cremos și fructat într-un singur tort!

Ingrediente – Mini Cheesecake cu bezea 

Ingrediente pentru crustă 

  • 4 căni mari de biscuiți digestivi 
  • 4 linguri de ulei de cocos topit 

ingrediente pentru cremă 

  • 300 g de brânză dulce de vacă 
  • 4 linguri de iaurt grecesc, la temperatura camerei 
  • o esență de vanilie 
  • 3 ouă, la temperatura camerei 
  • un praf de sare 
  • 4 linguri de zahăr 

ingrediente pentru bezea 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  • 5 albușuri de ou 
  • 300 g de zahăr 
  • 150 ml de apă 
  • un vârf de sare 
  • o lingură de zeamă de lămâie 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

cheesecake mini
Mini Cheesecake cu bezea[Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - Mini Cheesecake cu bezea 

  1. În primul și în primul rând, ne vom ocupa de prepararea crustei. Așadar, tot ce trebuie să facem, este să punem biscuiții într-un blender și să-i mixăm până când vom obține o consistență destul de fină. Abia atunci vom ști că e momentul să amestecăm biscuiții și cu uleiul de cocos topit. 
  2. În continuare, trebuie să preîncălzim cuptorul la o temperatură de 160 °C, dar să pregătim și formele în care vom coace desertul.
    Aceste forme, se vor umple cu câte o lingură din amestecul de biscuiți cu uleiul de cocos, amestec pe care îl vom presa bine pe fundul acestora, pentru a forma baza desertului. 
  3. Acum a venit momentul să ne ocupăm și de prepararea cremei. Așadar, trebuie să batem cu un mixer brânza, timp de aproximativ un minut, timp în care aceasta se va aerisi. Abia apoi vom adăuga și zahărul sarea dar și esența de vanilie. Toate aceste ingrediente se vor mixa la viteză medie, până când observăm că se omogenizează cât mai bine cu putință. Abia apoi vom ști că e momentul să adăugăm și un ou pe care îl vom amesteca bine până când se va incorpora iar tot așa până când le-am terminat pe toate. În continuare, vom adăuga și iaurtul și continuăm să amestecăm. 
  4. Cu ajutorul unei linguri vom pune compoziție peste stratul de biscuiți din formele noastre de cuptor, pe care le vom umple până sus. Formele se vor introduce la cuptor, timp de aproximativ 20 de minute pentru a se coace corespunzător
  5. După acest interval de timp, vom scoate formele din cuptor și le vom lăsa să se răcească la temperatura camerei. 
  6. În acest timp, vom prepara și bezeaua. Așadar, Vom avea nevoie de o oală de dimensiuni mai mici, în care vom adăuga apa și zahărul, ingrediente pe care le vom lăsa la foc mediu, până când zahărul se va topi complet. În acest interval de timp, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în cale în care vom pune albușurile de ou, alături de un praf de sare și le vom amesteca cu ajutorul mixerului. Abia în momentul în care zahărul din oală s-a topit, vom lua puțin câte puțin și vom adăuga peste bezeaua din bol, în timp ce continuăm să amestecăm cu mixerul. Odată ce am terminat de pus tot siropul din oală, vom continua să amestecăm conținutul, până când bezeaua se va răci complet, proces ce va dura timp de aproximativ 10 minute. 
  7. Tot ce ne-a rămas de făcut, este să ornăm desertul nostru cu bezeaua preparată și să le savurăm. Poftă bună! 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete de desert
Mini Cheesecake cu bezea[Sursa foto: freepik]

Citește și: Creme brulee. Invită și prietenii să deguste!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Plăcinte cu carne. Un preparat mai sățios decât credeți!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies