3 motive care îi fac pe bărbați să înșele. Ce trebuie să știe femeile pentru a preveni acest lucru

ce sa faci daca te insala
Ce să faci dacă te înșală

Una dintre cele mai comune cauze pentru care o relație se destramă este înșelatul. Chiar și femeile recurg la un astfel de comportament, însă cele mai multe cazuri arată că este mai specific bărbaților. În mod evident, atunci când intervine trădarea, relația dintre cei doi parteneri nu mai funcționează sau s-a creat o problemă serioasă între cei doi.

Lipsa de conexiune între parteneri

Citește și: Divorț din cauza adulterului. O analiză a cerințelor și consecințelor!

motive pentru care barbatii insala
Motive pentru care bărbații înșală[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Fa-l să îi fie dor de tine! Cum să stârnești dorul în inima cuiva

Relația dintre doi oameni începe cu faza de îndrăgostire, atunci când se creează o conexiune aparte între cei doi parteneri.

Inevitabil, după o perioadă mai lungă de timp, această senzație dispare, relația ajungând într-o etapă diferită. Chiar dacă te înțelegi bine cu iubitul tău, în mod evident, problemele de zi cu zi și viața cotidiană îți pot afecta relația. După o perioadă de timp, în relație se instaurează monotonia, iar partenerii încep ușor, ușor, să își piardă conexiunea ce i-a legat la început. Pentru ca un bărbat să înșele, nu este nevoie ca femeia să îl supere neapărat cu ceva grav, ci pur și simplu să existe comportamente ce par a fi mărunte, însă adunate, sunt esențiale pentru o relație.
Spre exemplu, o greșeală majoră a cuplurilor este aceea de a nu se mai comporta ca la început. Aceștia nu mai ies la întâlniri și nu își mai doresc să îl surprindă pe celălalt. În momentul când rupeți aceste comportamente din relație, conexiunea se va pierde cu timpul. Este important ca indiferent de situația financiară sau socială, să încercați să ieșiți l a întâlniri, plimbări, să mergeți în vacanțe romantice, pentru a păstra flacăra iubirii aprinsă.
Orice persoană are nevoie de astfel de momente, iar dacă acestea nu se întâmplă în interiorul relației, va încerca să le trăiască în altă parte.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu le sunt satisfăcute dorințele

infidelitatea barbatului in cuplu
Infidelitatea bărbatului în cuplu[Sursa foto: Freepik]

Fiecare persoană, indiferent că este bărbat sau femeie, are anumite nevoi.

Chiar și atunci când intrăm într-o relație, ne dorim să ne fie satisfăcute unele nevoi, de către parteneri. S-ar putea ca dorințele tale să fie uneori diferite de cele ale partenerului, însă este esențial să găsiți o cale comună pentru a le satisface pe ale amândurora. De cele mai multe ori, bărbații au nevoie de acțiune și adrenalină în viața lor și de aceea, nu este de mirare că se plictisesc destul de repede.
Spre exemplu, dacă partenerul tău își dorește să se mai și distreze, însă tu întotdeauna îl refuzi, este posibil ca atunci când totuși va merge la o petrecere, să vorbească și cu alte femei. În momentul când intervin copiii, lucrurile se schimbă. Sunt multe cazuri în care cei mici dorm cu mama o perioadă lungă de timp, iar tatăl dispare din peisaj. În asftel de cazuri, cuplul nu mai are parte de momente de intimitate, ce reprezintă una din principalele dorințe ale unui bărbat.
Și în acest caz, dacă situația se repetă adesea, bărbatul își va satisface nevoia cu altcineva.

Exprimarea dorințelor și a nevoilor

de ce insala barbatii
De ce înșală bărbații[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Comunicarea este cheia oricărei relații. De aceea, pentru a înțelege exact ce vă doriți unul de la celălalt, este necesar să vă exprimați deschis nevoile și dorințele. Pentru a nu interveni adulterul, este vital să înțelegi și ceea ce are nevoie partenerul tău de viață și să găsiți împreună o cale comună, pentru a fi fericiți și satisfăcuți în relația de cuplu. O mare problemă a femeilor este aceea că, odată ce au o relație stabilă, renunță la obiceiurile vechi, de a se îngriji și aranja. Este foarte important ca doamnele să continue să aibă grijă de frumusețea lor, pe tot parcursul vieții, indiferent de cât de longevivă este relația.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

El își dorește divorțul dar tu nu ești de acord. Ce trebuie să faci în această situație?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies