Fa-l să îi fie dor de tine! Cum să stârnești dorul în inima cuiva

fa l sa i fie dor de tine
Fă-l să-i fie dor de tine

În perioada de flirt dintre un bărbat și o femeie există mister, ce se transformă în dorință. Odată cu trecerea timpului în relația, senzația de dor se diminuează, deoarece apare obișnuința. Atunci când unui bărbat îi este dor de tine se va comporta impecabil și orice femeie își dorește acest lucru.

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să îl faci să îi fie dor de tine, fie că sunteți la începutul relației sau chiar aveți o conexiune de lungă durată!

Ascultă cu atenție ceea ce spune și arată interes față de gândurile și sentimentele sale

cand unui barbat ii este dor de tine
Când unui bărbat îi este dor de tine[Sursa foto: Freepik]

Fiecare om își dorește să îi fie ascultate gândurile și emoțiile. Este foarte important ca și bărbații să simtă că femeie de lângă el este atentă la ceea ce spune, pentru a se simți apreciat.

Odată ce acesta va observa că ești interesată de ce se întâmplă în viața lui, cum se simte și ce își dorește, cu siguranță și interesul lui față de tine va crește. Astfel, te va vedea drept o companie bună și îi vei stârni și mai mult interesul.

Creează amintiri speciale

fa-l sa te caute
Fă-l să te caute[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Încrederea în persoana iubită. Secrete și sfaturi pentru consolidarea legăturii cu partenerul tău!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O relație între doi oameni se stabilește prin amintirile speciale, ce creează o conexiune aparte între cei doi. Este important să faceți împreună cât mai multe activități și cât mai diverse, pentru a descoperi ce fel de persoane sunteți. Odată ce veți petrece momente speciale împreună, ce vă vor apropia, cu siguranță atunci când nu veți mai petrece atât de mult timp împreună, va simți că își dorește să mai stea cu tine.

Menținerea unui pic de mister în relație poate stârni curiozitatea și dorul

În special atunci când locuiești cu partenerul de viață, este aproape imposibil să mai simțiți dor unul față de celălalt. De aceea, este important ca în orice relație, fiecare partener să aibă propria viață, propriile interese, și proprii prieteni. Este esențial să petreceți câteva zile și unul fără celălalt, deoarece revederea va fi și mai frumoasă.

Mai mult, un bărbat este atras de misterul creat de o femeie care se ocupă de propria dezvoltare și propriile pasiuni. Pentru ca unui bărbat să îi fie dor de tine, el are nevoie de ceva curiozitate în ceea ce te privește. Lasă-l să se întrebe ce faci și unde ești, fără să îl ții întotdeuna la curent cu ce se întâmplă în viața ta, în fiecare moment.

Spațiu personal

O femeie disperată nu va fi niciodată atrăgătoare. Fiecare dintre voi are nevoie de spațiu personal. Dacă veți face toate activitățile împreună, este imposibil să se creeze între voi doi mister, curiozitate și dor și dimpotrivă, se va instala monotonia. Este vital să ieșiți și separat și să vă concentrați pe propria viață. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu sunteți conectați unul la celălalt.

Un mesaj frumos și discret va fi mult mai apreciat decât telefoanele constante, cu scopul de a îl controla.

Încurajează pasiunile lui

fa l sa ti simta lipsa
Fă-l să-ți simtă lipsa[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Divorț din cauza adulterului. O analiză a cerințelor și consecințelor!

De multe ori, o relație se strică din cauza faptului că libertatea personală dispare. Fiecare om are nevoie să se simtă iubit și apreciat, dar să se bucure și de propriile plăceri și pasiuni. Fie că este vorba de sport, pescuit, drumeții pe munte sau orice altă pasiune, este esențial să îl încurajezi să își urmeze hobby-urile. În cazul în care te vei supăra că în timpul în care merge la fotbal, putea să iasă cu tine în oraș, bărbatul va ajunge să te respingă, considerând nu doar că nu îi respecți intimitatea, ci și că tu nu îți dorești să te dezvolți pe cont propriu. Odată ce vei fi de acord și îi vei arăta ca îl susții în activitățile pe care le face, partenerului tău i se va face dor de tine, chiar și când este cu băieții într-o drumeție.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Semne subtile ale destinului! Cum să recunoști dacă tu ești alegerea lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies