3 secrete pentru un par plin de volum. Vei atrage toate privirile

Secrete par plin de volum
Ce trebuie sa faci sa ai volum

Iată mai jos cum obții volum la rădăcina părului, mai multe secrete pentru păr plin de volum și de ce tratamente ai nevoie pentru a menține volumul.

Multe femei își doresc să aibă un păr lung, plin cu volum, însă, din păcate, fondul genetic, precum și folosirea unor produse incorecte nu sunt de ajutor în acest cază. Iată mai jos ce trebuie să faci pas cu pas pentru a avea un păr cu volum, fără prea mare efort.

Secrete păr plin de volum

Sorin Stratulat a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv cum se dă volum părului.

Iată mai jos care sunt secretele pentru un păr plin de volum și ce trebuie să faci pas cu pas pentru a rezista mai mult timp volumul.

Citește și: Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea părului

1. Părul se spală cu un șampon și cu un tratament foarte lejer

„În primul rând trebuie să ținem cont de gravitație.

Legile naturii funcționează și în cazul părului. Prima și prima regulă pornește de la spălare. Folosește un șampon și un tratament foarte lejer ca să nu încarci deloc firul de păr dacă urmează să îți dai volum părului. În cazul blondelor, știu că tratamentele sunt mai puternice. Poți să alternezi, o zi pe săptămână să fie sănătos, o zi pe săptămână să fie cu volum și în celelalte îl prinzi”, a
dezvăluit specialistul.

Solutie pentru volumul parului
Cum mentii volumul parului, pas cu pas[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Cum ne pregătim părul pentru sărbători: „Niciodată nu trebuie să faci schimbări de culoare înainte de Crăciun”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

2. Protecție termică aplicată pe vârfuri

„De la spălat începe totul, apoi al doilea pas extrem de important, o protecție termică doar aplicată pe vârfuri ca să nu încarci din nou părul.

Și un produs de styling trebuie. Sunt mai multe produse de styling, asta este extrem de important și aș sugera un produs sub formă de spray, ele nu încarcă foarte mult, dar aspresc puțin părul. Deja se vede că începe să crească puțin părul dacă  îl folosesc, tocmai ca să îmi dea o bază de coafare.

Am nevoie de o structură lichidă, care să se pulverizeze fără aerosoli, să nu fie fixativ, să nu fie spumă.

Să nu fie sub presiune recipientul și atunci știi cu siguranță că este un produs de genul acesta”, a mai spus hairstylistul.

Remedii pentru volumul parului
Cum se mentine volumul parului[Sursa foto: Unsplash]

3. Uscarea părului cu capul în jos

Apoi, pasul trei, este să te usuci cu capul în jos, dar nu doar puțin. Multe fete se opresc la jumătatea drumului, trebuie să îl usuci foarte bine, pentru a modifica poziția naturală a rădăcinii.

De fapt, asta este ideea, pentru că rădăcina va fi orientată în jos datorită greutății, iar tu prin uscare cu capul în jos modifici curbura naturală a rădăcinii, rezultând un volum cu care poți să lucrezi, pe care poți să îl amplifici.

Citește și: Cum să-ți faci masca cu ulei de ricin pentru creșterea părului

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Volum la radacina parului
Cum se obtine volum la radacina parului[Sursa foto: Unsplash]

Cum să menții volumul părului pentru mai mult timp

Pentru a menține volumul părului, este nevoie de folosești fixativ și să folosești și un produs pentru rădăcină.

Folosim fixativ doar după ce părul a fost uscat, după ce am obținut volumul ca să îl menținem pe mai multe ore. El înainte nu are treabă.  O să dau un produs pentru rădăcină. Se aplică aproape de rădăcină, la un deget de rădăcină. Este un produs cu aerosoli care se aplică pe rădăcină, doar pe rădăcină. Îți sugerez să folosești o perie de genul acesta, cu fibre de nailon, pentru că ai nevoie de volum targhetat. Nu îndrept părul, doar ridic rădăcina cu peria, acolo unde am pus produsul. După ce construiesc volumul, se ia o perie rotundă și se netezește lungimea și se obține tot volumul.

Texturizantele sunt o categorie de produse care se folosesc pe părul uscat pentru a menține textura părului pe care ai reușit să îl obții. Sunt de mai multe feluri: pe bază de sare dacă vrei un look ca la mare. Mai sunt texturizante și pe baze minerale și de ingrediente care amplifică coafura. Se depun pe păr și par cu mai mult volum”, a mai spus hairstylistul.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum alegem culoarea vopselei de păr. „O culoare nu decolorează o altă culoare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies